המלצה חמה על טכנאי מסור אמין מקצועי ומהיר > חננאל אריה

• הוסף לסימניות
חייבת לציין לטובה את השירות שקיבלתי מהטכנאי חננאל אריה,
קניתי מחשב נייח חדש וקיבלתי את השירות הכי טוב שיכול להיות! התאמה, ייעוץ ודיוק בפרטים
כמו"כ הופתעתי לטובה מהישרות וההוגנות, אחרי שסגרנו על מחיר חננאל השיג את הכרטיס מסך יותר בזול וקיזז לי מהסכום על החשבון (!)
הבנ"א סופר אמין ואחראי
ממליצה בכל פה!!
תודה רבה על המחשב המדהים ששלחת לי!

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב נייח חדש וקיבלתי את השירות הכי טוב שיכול להיות! התאמה, ייעוץ ודיוק בפרטים
כמו"כ הופתעתי לטובה מהישרות וההוגנות, אחרי שסגרנו על מחיר חננאל השיג את הכרטיס מסך יותר בזול וקיזז לי מהסכום על החשבון (!)
הבנ"א סופר אמין ואחראי
ממליצה בכל פה!!

שמחתי לתת שירות.
תודה רבה,
מחמם את הלב.

ב"ה לקוחותיי מרוצים וממליצים.

כיום אני מב"ב, נותן שירות לכל הארץ

• הוסף לסימניות
כל מילה.

טוב שאתה מעדכן שאתה בב"ב כיום..

• הוסף לסימניות
מזדהה עם כל מילה!
גם אני רכשתי ממנו מחשה ואני סופר מרוצה
ועל כל בעיה או שאלה בכל תחום במחשבים אני פונה אליו ומקבלת שירות מהיר ומקצועי (גם מרחוק)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבנ"א סופר אמין ואחראי
ממליצה בכל פה!!

נראה לי שעשית לי את העבודה.
ג"א רכשתי ממנו מחשב (נייד) אחרי ששמעתי עליו מחבר בכולל, הבנאדם הפגין ידע, מיקצועיות והבנה רבה בכל המפרט, ותפר לי מחשב על פי מידותיי והתקציב, בצורה מעוררת התפעלות.

בקיצור: גם אני מצטרף בשמחה לממליצים כאן, ומודה לו מאד על השרות והמקצועיות והאמינות שלו. אה... וגם המחיר היה ראוי מאד.
תדעו, שאחר כך נודע לי שהוא לומד בכולל וכל העייסק הזה הוא בין הסדרים. אז שמחתי עוד יותר על כך.

חננאל, (או דוד כהן) תודה רבה לך. ירבו כמותך בישראל.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את הנייד שלך/שלו?
תודה

• הוסף לסימניות
מצטרפת חננאל אריה נתן שירות מקצועי ואמין
קניתי אצלו מחשב
ממליצה עליו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
הטלפון שלי למי שרוצה להיות עוד חלק מהמרוצים והממליצים הוא: 054-854-0506

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל וממליצה בחום למתכנתות/ים שבינינו
לא הייתי צריכה להסביר הרבה הוא כבר ידע מה אני צריכה בדיוק
הוא מבין בכל התוכנות הנדרשות ויודע לטפל בכל בעיה
נתן שירות מעולה , לא יקר ! והכי חשוב מקצועי וזמין !!!

• הוסף לסימניות
מצטרף מאוד לקהילת הממליצים
חננאל תותח על
ממשיך ללוות את הלקוחות במקצועיות ובאחריות מלאה
ירבו כמותך!

• הוסף לסימניות
מצטרף מאוד לקהילת הממליצים
חננאל תותח על
ממשיך ללוות את הלקוחות במקצועיות ובאחריות מלאה
ירבו כמותך!

ההודעה הראשונה זה עלי...
תודה שמחתי לתת שירות.
תשלח מייל שאדע מי זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצטרפת בהמלצה נלהבת,

רכשתי ממנו מחשב לפני שנה + ,
התאים לי מחשב מעולה, בדיוק לצרכים שלי,
התקין לי את התוכנות שרציתי
ועוד כמה תוכנות שימושיות שלא הכרתי,
והכל ביושר בלתי מצוי
(שלח קישור למסך שהוא המליץ לי, לקניה בחנות יותר זולה מהמחיר שהוא מציע(!))

זמין באדיבות יוצאת דופן בכל תקלה או שאלה ,
מזהה תקלות בכל המערכות וידע תמיד לכוון, גם בתחומים שלא קשורים אליו (ייצוא, הגדרות מסך וכו')

כדאי לדעת- יש לו גם נטסטיק מעולה ומהיר,
עלה לי אצלו זול יותר מנטסטיקים אחרים הרבה פחות מוצלחים...

ירבו כמותו!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הממליצים והמפרגנים!
היתה לי תקלה במחשב והטכנאי חננאל ממש הציל את המצב במקום הנכון ובזמן הנכון ובצורה הכי טובה ומקצועית שיש!!! נותן את הלב והנשמה ללקוח העיקר שתצא תחת ידו עבודה מושלמת ביותר! קיבל תשלום נוסף כי ביקשתי שיגיע אלי הביתה וזה היה מגיע לו ויותר מיזה.....ושווה!!
תודה ורק ברכה והצלחה תמיד!
שבת שלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה