דרוש מידע המלצה לאינדוקציה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני לפני מעבר דירה, בשלב של התקנת השיש- וצריכה בדחיפות להגיד לחברת השיש איזה גודל להשאיר לכיריים.
אני מבינה שבאינדוקציה- אין גודל סטנדרטי ויש כל מיני גדלים
אשמח מאד לקבל המלצות על דגמים ספציפיים מומלצים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אז בעצם אין הבדל בין כיריים אינדוקציה לגז מבחינת הגודל הסטנדרטי- 60.
ויש המלצות לדגם סציפי? יש לי חבור לתלת פאזי...

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס תלת פאזי, רוחב בערך 70, לא סטנדרט, וגם הפתח בשיש לא סטנדרט, והוא מצוין.
אגב יש כאלו יותר רחבים מ 60, והפתח שמשאירים הוא סטנדרט, שזה בערך 56, אבל את זה הם אמורים להכיר, החברה של השיש.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לי יש חד פאזי גודל רגיל לחלוטין
חברה טורקית חיקוי של בוש
פצצה של כיריים
נהנית מכל רגע, ושישלמו לי לא מוכנה לחזור לגז.

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס 60 תלת פאזי
מרוצה מאד!!

• הוסף לסימניות
לי יש אלקטרולוקס תלת פאזי, רוחב בערך 70, לא סטנדרט, וגם הפתח בשיש לא סטנדרט, והוא מצוין.
אגב יש כאלו יותר רחבים מ 60, והפתח שמשאירים הוא סטנדרט, שזה בערך 56, אבל את זה הם אמורים להכיר, החברה של השיש.
עדיין מרוצה?
יודעת מה הדגם?
אני צריכה אינדוקציה ברוחב 70 ויש את זה בעיקר לאלקטרולוקס. רק ששמעתי שהזכוכית שלהם ממש עדינה. זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה