המלצה לאמהות שבדרך- איזי טנס

• הוסף לסימניות
לאחר שימוש במכשיר איזי טנס, אני חייבת להמליץ לכולן עליו.
כאחת שרועדת מזריקות ובמיוחד מאפידורל, ניסיתי את המכשיר הזה בתחושה של לא יועיל-לא יזיק, ואני עדיין המומה מהתוצאות. מדהים.
ציטוט מהאתר שלהם: המכשיר מייצר פולסים חשמליים זעירים המשבשים את תחושת כאב צירי הלידה ומעודדים את הגוף להפריש אנדורפינים המקלים באופן טבעי את תחושת הכאב בלידה.

מדהים כמה שזה עזר. הכל טבעי בכאב מינמלי.

את המכשיר השאלתי מגמ"ח בעלות של 120 ש"ח (רק עבור המדבקות) (02-5825018)
מי שצריכה הסבר מפורט או כל שאלה, מוזמנת לפנות באישי.

בשמחות בלב קל ושמח!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Kohen;1474307:
לאחר שימוש במכשיר איזי טנס, אני חייבת להמליץ לכולן עליו.
כאחת שרועדת מזריקות ובמיוחד מאפידורל, ניסיתי את המכשיר הזה בתחושה של לא יועיל-לא יזיק, ואני עדיין המומה מהתוצאות. מדהים.
ציטוט מהאתר שלהם: המכשיר מייצר פולסים חשמליים זעירים המשבשים את תחושת כאב צירי הלידה ומעודדים את הגוף להפריש אנדורפינים המקלים באופן טבעי את תחושת הכאב בלידה.

מדהים כמה שזה עזר. הכל טבעי בכאב מינמלי.

את המכשיר השאלתי מגמ"ח בעלות של 120 ש"ח (רק עבור המדבקות) (02-5825018)
מי שצריכה הסבר מפורט או כל שאלה, מוזמנת לפנות באישי.

בשמחות בלב קל ושמח!!

גם אני השתמשתי בו ועזר לי מאד מאד!!!!
לקחתי מיד שרה ושילמתי עבור המדבקות בלבד.
מומלץ בחום!!

זרמי החשמל שניתן לשלוט בהם ע"י לחיצה בזמן הציר-
עוזרים מאד לכך שלא מרגישים את הכאבים.

• הוסף לסימניות
קודם כל מזלטוב!

איך זה עובד? היולדת לוחצת בכל פעם שיש ציר?
יש בזה איזשהו סיכון?

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהי שהשתמשה ועזר לה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי, מדהים! מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
השתמשתי.
אין שום סכנה בשימוש.
לי אישית זה הציק, ומהר מאוד הורדתי.
אולי כי האנדרופינים כבר היו אצלי בפעולה ולא הייתי צריכה את העזרה

• הוסף לסימניות
אני הבנתי משיטוט קצר ברשת
שזה רק לשלב הלידה הראשוני
שאז עדיין א"א לקחת איפדורל
ומשלב לידה מתקדם זה כבר לא עוזר
אז מה עשינו? יזה יכול מפ. 7,8 ועד אחרי הכל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1474376:
אני הבנתי משיטוט קצר ברשת
שזה רק לשלב הלידה הראשוני
שאז עדיין א"א לקחת איפדורל
ומשלב לידה מתקדם זה כבר לא עוזר
אז מה עשינו? יזה יכול מפ. 7,8 ועד אחרי הכל?
העתקתי מאחד האתרים:
למי המכשיר מתאים?
מכשיר האיזי טנס ללידה מתאים לנשים הרות (מתום שבוע 37 להריון) המעוניינות ללדת עם או בלי אפידורל.

• לנשים המתכננות ללדת בעזרת אפידורל (עד קבלת האפידורל) :האיזי טנס ללידה מקל על הכאבים מתחילת הלידה, כך שגם אישה שרוצה אפידורל תוכל ליהנות מהקלה על כאבים מתחילת צירי הלידה ועד השלב שבו היא תוכל לקבל אפידורל (פרק הזמן הממוצע בלידה ראשונה עד להגעה לשלב בו ניתן לקבל אפידורל הינו כ- 8 שעות).
  • לנשים המעוניינות בלידה טבעית תוכלנה להשתמש באיזי טנס ללידה לאורך כל הלידה ולהקל על כאבי צירי הלידה עד גמר הלידה.
  • לנשים המנועות מלקבל אפידורל:(בעיות קרישת דם, בעיות גב מסוימות ועוד) תוכלנה להשתמש באיזי טנס ללידה לאורך כל הלידה ולהקל על הכאבים עד גמר הלידה.

• הוסף לסימניות
כמה עולה לרכוש את המכשיר?

• הוסף לסימניות
בס"ד

השתמשתי בו לפני שבועיים...
לי אישית זה עצר, ממש עצר והרחיק התקדמות למרות שבזמן ציר זה עזר אבל התכווצתי כולי מהחוזק של הרטט בגב, מה שכנראה גרם לתהליך להיות איטי מאוד
קחו בחשבון, זה יכול לעזור מאוד ויכול להציק מאוד תלוי כל אחת...

• הוסף לסימניות
אולפני שיר, מזל טוב :)

• הוסף לסימניות
אגב, לפוחדות מזריקת האפידורל, יש התקדמות גם בנושא של האפידורל
כיום יש זריקה קטנה ולא מורגשת המקדימה את האפידורל וגורמת שאת הזריקה של האפידורל עצמו לא מרגישים בכלל.
זו הייתה הפתעה ממש משמחת עבורי בלידה האחרונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1474447:
כיום יש זריקה קטנה ולא מורגשת המקדימה את האפידורל וגורמת שאת הזריקה של האפידורל עצמו לא מרגישים בכלל.

באיזה בית חולים?
ומה אני אמורה לבקש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1474447:

גם אני הופתעתי, הכאבי גב שליוו אותי אחרי כל לידה- לא הגיעו הפעם בכלל
מה גם שמיקום הזריקה השתנה למקום הרבה יותר סביל ונח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1474450:
באיזה בית חולים?
ומה אני אמורה לבקש?
במעייני הישועה
לא ביקשתי המרדים שאל אם אני מעוניינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1474447:

מסכימה בהחלט.
קיבלתי 3 פעמים אפידורל (בביקור חולים) ולטעמי זה קל יותר מזריקה של רופא שיניים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה