המלצה לבית דפוס איכותי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע, בעיקר מבעלי ניסיון
בית דפוס להדפסת קטלוג יוקרתי, צבע מלא, כרומו.
מה שהכי חשוב לי- רמת דיוק גבוהה, שלא יחתכו שוליים, שהאמצע יהיה בדיוק באמצע...
אני טיפוס של מילימטרים , וזה דברים שממש מפריעים לי...

אם אתם מכירים מקום כזה, אני אשמח:)

תודה

• הוסף לסימניות
כמה רחוק? כמה יקר?
אשמח לשמוע פרטים, אני אברר איתם לגבי מחירים ונראה אם מתאים,
בעצם, כמה כבר יכול להיות רחוק דרך המייל...?

אגב, עוד משהו שחשוב לי- צבעים (איך לא...) אני לא רוצה לגלות בסוף תוצאה שונה ומאכזבת ממה שעיצבתי :(

אם יש עוד המלצות... תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
תודה אורטל, אני אשמח.
אני גם ארצה הדפסת ניסיון, בהחלט. אבל אם יהיה שוה- אז יהיה שווה גם ליסוע...

עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
מוזמנים לבדוק איתנו,

אם מדובר על הדפסה דיגיטלית,
מבחינת צבעים תקבלו אצלנו את הטוב ביותר שקיים!
(חידשנו מכונה באיכות הכי הכי)

אפשרי גם להדפיס קודם דוגמה לאישור.

מבחינת דיוק,
תדגישו את הנושא בעת ההזמנה, ונשים על כך דגש מיוחד.

• הוסף לסימניות
אני הפניתי כמה לקוחות למיקוד
והם היו מאד מרוצים מהאיכות, השירות והמחיר.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על בצל החכמה

• הוסף לסימניות
מדובר על 100 יח', כ-30+ עמודים, גודל ריבוע (20-20 או אולי יותר, אבל זה הפרופורציה)

• הוסף לסימניות
אפשרי אצלנו גם עם אופציה ייחודית,
של כריכת סיכות עם שדרה מרובעת (גב כמו בכריכת פוני)

איכות מדהימה, ופורמט מרשים וייחודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה