המלצה לבקבוק לתינוק

• הוסף לסימניות
אני צריכה להרגיל את התינוק שלי (בן חודשיים וחצי) לבקבוק
מחפשת בקבוק שמונע בליעת אוויר,
על מה אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
אוונט הכי מונע אויר אבל אלה בלי ביספינול A יקרים
לכן יש את מאמ ממש חמודים עם הברגה למטה לניקוי מושלם
ואני מאד מרוצה מהם עכשיו יש מחיר מבצע ב25 שקל שכבד"כ זה אזור ה40

• הוסף לסימניות
ישנו בקבוק Bpree מוצלח מאוד ולא יקר ומונע גזים.
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב NUK יקר אבל שוה, גם לסרבני בקבוקים, מנסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;538325:
ישנו בקבוק Bpree מוצלח מאוד ולא יקר ומונע גזים.
מזל טוב!
יש ברשותי 2 בקבוקים כאלו חדשים שלא היו בשימוש. (קיבלתי מתנה ולא השתמשתי). אשמח להעביר. אפשר לפנות בפרטי.

• הוסף לסימניות
גם אני השתמשתי ב BFREE והייתי מאוד מרוצה. (אמנם כשהתחלתי להוסיף גם דייסה, לאחר גיל 6 חדשים, עברתי לאוונט של שלוש השלבים)

• הוסף לסימניות
הקטנה שלי עברה מאוונט- ל-B FREE ואח"כ למאם.

• הוסף לסימניות
מאמ מאמ ועוד הפעם מאם!
עם הפתח המתברג למטה זה מיוחד לגזים...

• הוסף לסימניות
MAM

מומלץ בחום.

• הוסף לסימניות
סליחה אם פיספסתי משהו, אבל איך הפתח המתברג עוזר לגזים?
חשבתי שזה עוזר לנקוי הבקבוק ותו לא.

• הוסף לסימניות
יש בו כמין סיליקון שמכסה על חורים בתחתית כשנוצר וואקום הסיליקון טיפה זז ואז כל האויר משתחרר.
זה ממש גאוני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה