המלצה לדגם ספציפי לאסלה תלויה (גם קצרה)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על דגמים שעובדים אצלכם ומרוצים.
מתלכלך לאט, מתנקה מהר ונוח.
האם כל הדגמים של חרסה מוצלחים כמו שאומרים הסוכנים?
מה המרחק שצריך להשאר בין האסלה למשקוף כדי שהדלת מול האסלה תיפתח כראוי?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
להקפיד שהבפנוכו של האסלה יהיה משופע כמה שיותר, ככה הלכלוך נופל ישר למטה והילדים שיושבים יותר קדימה לא ילכלכו (משום מה רוב האסלות נראות כמו כיור עמוק, ולמטה שקע קטן)

עומק אסלה מקדימה לאחור בערך 70 ס"מ. מהקיר האחורי של האסלה קחו קדימה לפחות 135 ס"מ ואם אפשרי עדיף 150 ס"מ.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דווקא בררתי עכשיו (עדין אין לי נסיון בפועל) והסתכלתי על אסלות
לחרסה היה שיפוע מאוד טוב - ולקחתי אחת כזו השניה הייתי צריכה קצרה יותר אז לקחתי של ויטרה, גם לה יש שיפוע חד. על כל האחרים לא ראיתי ששוה לשלם יותר.
יש חברה גרמנית ימ"ש שאומרים (לא ראיתי) שהשיפוע שלה מעולה היא מאוד מאוד יקרה נקראת "וולרי אנד בוך"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1045762:
להקפיד שהבפנוכו של האסלה יהיה משופע כמה שיותר, ככה הלכלוך נופל ישר למטה והילדים שיושבים יותר קדימה לא ילכלכו (משום מה רוב האסלות נראות כמו כיור עמוק, ולמטה שקע קטן)

עומק אסלה מקדימה לאחור בערך 70 ס"מ. מהקיר האחורי של האסלה קחו קדימה לפחות 135 ס"מ ואם אפשרי עדיף 150 ס"מ.

בהצלחה!

מדובר באסלה עם מכל הדחה סמוי.
כל החדר בסה''כ הוא 135 מהקיר שמאחורי המיכל (שלוקח כ15 ס''מ) לדלת. זה בסדר לאסלה סטנדרטית? (אורך 55 ס''מ) אני רוצה להיות בטוחה.:)
האסלה הקצרה שיש לחרסה זה דגם סמארט 48, מישו מכיר? איך זה?
מה יש לויטרה? איך נקרא הדגם? מומלץ?
תודה רבה מאד מאד

• הוסף לסימניות
אגב יש מיכלים סמויים צרים יותר ברוחב 9 -10 ס"מ ל"פלסאון" ל"גרואה" בנוסף תבדקי אפשרות של חציבה בעומק הקיר של עוד כמה ס"מ כי לפעמים הבדל של כמה ס"מ אלו עושים את כל ההבדל...............
אני לא זוכרת את הדגם של ויטרה לכאורה יש להם דגם אחד.
תוסיפי גםאת עובי הקרמיקה ואת עובי חומר ההדבקה.

את הרכישות שלי ביצעתי אצל פריד בב"ב אחרי המלצות רבות של אמינות ומחירים לא יקרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה