המלצה לחברת איטום

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לנו 2 חדרים שיש נזילה /עובש ואנו מחפשים חברה שמתמחה באיטום במחירים שפויים
אודה לממלצים
(באיזור ירושלים/ביתר)

• הוסף לסימניות
אני לא יודע על מי להמליץ
אבל דבר אחד אני ממש ממליץ לא לסמוך בשום אופן על המאטם לגבי עשתי פה ושם מסיפור שליוויתי היה מאטם שהביא קטלוג שלם והכל היה מפוברק ואכלו ממנו קש!
הם לוקחים סכום יקר מאד ואח"כ אין למי לדבר כדאי לבדוק ולחקור ובע"ה הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו מישהו לתלמוד תורה שאני עובדת פה וכמדומני היינו מרוצים מאוד.
קוראים לו שמעון והמס' שלו: 050-9289933

• הוסף לסימניות
בדיוק לאחרונה יצא לנו להתעסק עם אינפרטק (תגגלי באינטרנט) היינו מאד מרוצים מהשרות והמקצועיות
אינלי מושג לגבי מחירים
אבל עדיף טוב מזול....

• הוסף לסימניות
אני לקחתי בעבר את אלטום והייתי מאד מרוצה אבל עכשיו בשביל שני מקומות בשני חדרים הם רוצים 3800 ש"ח נראה לי הפרזה במחיר
הלא כן?

• הוסף לסימניות
לאחר עוגמות נפש מרובות עם חאפרים למניהם
הגענו לאורי וייס-חברה מקצועית עם רשיון
והוא אטם בצורה מיוחדת ביותר את האזור המדובר
לא עלה מאוד יקר
אפשר להגיע אליו במדריך הטלפונים של אזור המרכז
אני בטוחה שיש רבים עוד שנעזרו בו....

• הוסף לסימניות
כדאי לברר טוב טוב
לפני שמזמינים איטום
אנחנו אחרי הרבה המלצות נפלנו עם חפאר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה