המלצה לחברת נקיון לדירה חדשה וחברת הובלות

• הוסף לסימניות
אני אישית לא ממליצה על חברת ניקיון, לדעתי עדיף לקחת כמה עוזרות.
ההתנהלות של חברות הניקיון לא תמיד זהירה...
(מנסיון- שבירת אסלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shיפי;1219680:
אני אישית לא ממליצה על חברת ניקיון, לדעתי עדיף לקחת כמה עוזרות.
ההתנהלות של חברות הניקיון לא תמיד זהירה...
(מנסיון- שבירת אסלה)

יש לך עוזרת טובה להציע לי ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1219693:
יש לך עוזרת טובה להציע לי ?

חחח
ממש לא, אם היתה לי הייתי לוקחת אותה בשבילי...:)

אבל...לגבי מה שהצעתי, התכוונתי לכמה עוזרות יחד. עוזרת אחת לא תשתלט
על ניקיון של דירה אחרי שיפוץ.

• הוסף לסימניות
ניקיון

השתמשנו בחברת ניקיון - לא זוכרת איזה מהסיבות הבאות:
1. חוסר בזמן. החברות ניקיון עושות זאת תוך כמה שעות - יש להם צינור מיוחד לתריסים ולרצפה וכו'
2. אין צורך לחלק הוראות ולעמוד על הראש כמו לעוזרת. הם יודעים למה הם מגיעים ועושים זאת במהירות ויעילות. הוציאו לי כמה כתמים לא נעימים שהיו לארונות ששהו על אותה מרצפת יותר מ40 שנה

• הוסף לסימניות
אני די מעדיפה חברת נקיון, מאשר עוזרות שצריך ללמד אותם
רק אני רוצה להזמין אותם בזמן הקרוב
כי זה יהיה שבוע לפני פסח

אז אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
לקחתי את תותי, עשו עבודה נהדרת!!
שמעתי שגם פהלבני מעולים.
יש להם מכשור שאין לאף עוזרת בית

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת חברת הובלות וחברת נקיון מומלצות לשבוע לפני פסח בב"ב, האם עכשו הזמן? לא מוקדם מדי?? יש המלצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1221095:
גם אני מחפשת חברת הובלות וחברת נקיון מומלצות לשבוע לפני פסח בב"ב, האם עכשו הזמן? לא מוקדם מדי?? יש המלצות?

אני רוצה לברר מחירים
ולקבוע איתם לאחרי פורים
גם שלא יגידו שאין להם
וגם אני רוצה להכניס רהיטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה