המלצה לחברת סליקה

• הוסף לסימניות
אני צריכה חברת סליקה לאתר חנות שיהיה אפשר לקנות דרכו באשראי
וכן אפשר לקנות דרכם גם לא דרך האתר
חברה זולה

• הוסף לסימניות
מצתרף להנ''ל
זקוק המלצות לחברת סליקה לתשלום באשראי בבית עסק

• הוסף לסימניות
יש את ikredit של ריוחית הם מצוינים וזולים ושירות מעולה

• הוסף לסימניות
אני עובד עם כארדקום ומאוד מרוצה, יש להם גם תוסף לוורדפרס, וגם API לתוכנות אחרות, וגם אפשרות של תשלום ישירות באתר שלהם

• הוסף לסימניות
מנסיון, אני עושה הרבה חיבורי api

לאחרונה עשיתי חיבור api לקארקום והופתעתי לטובה
יש להם ממשק פשוט, יעיל ומהיר מאוד
חוסך המון שעות וכאב ראש למתכנתים.

• הוסף לסימניות
הנסיון שלי עם קארדקום מעולה ביותר
גם מבחינת קלות החיבור, גם מבחינת שרות, גם מבחינת עלויות (לא יקר מאד, תלוי במס' הפעולות שיש לך לחודש, כמדומני שעד 100 פעולות זה 140 ש"ח לחודש כולל חשבונית דיגיטלית והמחיר יורד ככל שיש יותר פעולות)

• הוסף לסימניות
יעד שריג זולים מאוד, וגם יותר מקארדקום ובהפרש משמעותי...
והשירות שלהם מעולה++

כמובן שגם להם יש תוספי סליקה לווקומרס ג'ומלה ועוד.
ובמחירים מצחיקים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש נסיון עם eazycard?
כל החברות גובות לפחות 100 ש"ח בחודש?
אין פחות מזה?

• הוסף לסימניות
יש את משולם, אם אני לא טועה מחיר חד פעמי עבור ההרשמה בחודש הראשון ואחוז די נמוך עבור כל סליקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה