בקשה המלצה לחנות שעונים אונליין

• הוסף לסימניות
ריגל תכשיטים - 029923004

• הוסף לסימניות
מייקל קורס ישראל- שולחים תוך שבוע בערך

• הוסף לסימניות

לעיתים קרובות באמזון לשעוני מותג כשיש כתובת ישראלית ישנו מחיר גבוה וכשנותנים כתובת אמריקאית לפתע המחירים צונח פלאים ולעיתים ישנו הבדל של מעל 100$ ולבדוק זאת, וניתן לקבל חינם כתובת אמריקאית לשילוח (ע"י גוף שלישי כמובן)

ועל פי רוב כשאני מזמין לכתובת אמריקאית, אני משתמש בחברת MYUS

Join MyUS to Shop US Stores & Ship Internationally
Want to shop online but US stores won't ship to you? Get a MyUS address and you can shop virtually any store. We'll forward your packages to you fast and for cheap!
account.myus.com

ויש 20% הנחה על המשלוח הראשון.

ולפני חצי שנה הזמנתי שעון MK מקורי (עלה באיזור ה70$) לכתובת האמריקאית שלי והמשלוח יצא פחות מ20$ (ומאז מחירי השילוח ירדו עוד יותר)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי שעון סברובסקי אונליין בחנות נינג'ה פולו - קראתי המלצות מצוינות עליהם, וגם במחיר היו הזולים ביותר לשעון הספציפי שרציתי. משלוח היה מהיר ביותר (נראה לי יומיים...)
https://www.ninja-polo.com/

• הוסף לסימניות
יש לי מכירה בייתית של שעוני מותג,
אני עושה משלוחים לרוב חלקי הארץ.

משלוחים מהירים מאוד.
אחריות מעולה.
ומחירים טובים.

polaktime
בגימייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה