המלצה לטיולון המתאים מגיל לידה ועולה מדרגות בקלות

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לשמוע מניסיונכם. אני גרה במרכז העיר כך שהחלק של הקיפול פחות משמעותי לי.
אבל בקומה גבוהה - רביעית ללא מעלית. מדרגות צרות.
למי שיש ניסיון עם תנאים דומים, אשמח לשמוע.
וכן באופן כללי האם לעליית מדרגות מומלץ גלגלים גדולים או קטנים?

• הוסף לסימניות
למדרגות מומלץ גלגלים גדולים.
למדרגות צרות כדאי לבדוק שהעגלה עוברת בסיבוב בין גרמי המדרגות, יש עגלות שלא מצליחות דווקא לגמור את הסיבוב אלא נתקעות באמצע ואי אפשר לעלות לגרם הבא.
המלצה: איזו עגלה שתבחרי נסי להשיג קודם מחברה וכו' ולעשות ניסיון.

לא מניסיון אבל אמרו לי שהבייבי גוגר נוחה מאוד למדרגות. יש לי את התאומים שלה אבל אני לא מעלה את העגלה למעלה כך שיש לי אינדיקציה רק למדרגה של המדרכה..

לעומת זאת יש מקלרן עם גלגלים קטנות שאפשר להעלות אותה קדימה במדרגות אולי זה יותר נח??
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמיד אמרו לי שבמדרגות עדיף גלגלים גדולים
יש לי סיטי מיני בייבי ג'וגר - היא נוחה בהכל, ממש מרצדס
א-ב-ל - עולה מדרגות רק הפוך, כלומר, עם הגב,
מנסיון ממש בכל סוגי המדרגות אי אפשר לעלות איתה ישר עם הפנים למעלה, וזה די מעצבן...
תמיד צריך להסתובב

• הוסף לסימניות
--------
כפילות

• הוסף לסימניות
לעלייה במדרגות רצוי גלגלים קדמיים שאינם מסתובבים או שיכולים להינעל שלא יסתובבו
כך ניתן לעלות מדרגות גם קדימה - חוסך כאבי גב, במיוחד אם זה עליה על בסיס יום-יומי

גלגלים גדולים הם בעלי יתרון בירידה מאוטובוסים עירוניים

יש את המקלרן XLR - טיולון שמתאים מגיל 0 עד... ועולה מדרגות בכיף!!! (ולמרות הגלגלים היחסית קטנים גם יורדת ועולה אוטובוסים כמו הולכת רגל)

• הוסף לסימניות
טיולון מקלרן עולה מדרגות קדימה ואחורה. וקל מאוד.
אני מכירה רבות שמשתמשות בדגם XLR מגיל לידה (זה הדגם היותר יקר, עם 5 מצבים).

• הוסף לסימניות
סייבקס עולה מדרגות מעולה מכל הכיוונים!
מקדימה עולה מצוין ומאחורה עולה בלי שהגלגלים ינעלו.

יש לי טיולון "סייבקס טופז" מרוצה ביותר.
מגיל לידה את יכולה לקחת את המשולבת שלהם.

• הוסף לסימניות
הממ..
מנסיוני האישי דווקא גלגלים גדולים נתקעים במדרגות ואת לא יכולה לדחוף כרגיל, אלא רק הפוך.
לכן קניתי ללידה השניה את הסייבקס קליסטו - גם אמבטיה וגם טיולון, עולה מדרגות יופי יופי, רצה ולא נתקעת, מתקפלת בקלות, ויש גם אמבטיה.
היא גם די צרה, ככה שהיא עוברת בכל דלת.
הטיולון לא מתאים מלידה - נשכב רק עד בערך 120 מעלות.

• הוסף לסימניות
שימי לב שלא יתקע לך בסיבוב!!!
הסולה שלי עולה מדרגות (אחורה) בקלות,כי הגלגלים גדולים. אבל יש בנינים שהיא נתקעת בסיבוב , והיא לא רחבה במיוחד. יש עגלות בהרבה יותר רחבות ממנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוזה;1226145:
אשמח מאד לשמוע מניסיונכם. אני גרה במרכז העיר כך שהחלק של הקיפול פחות משמעותי לי.
אבל בקומה גבוהה - רביעית ללא מעלית. מדרגות צרות.
למי שיש ניסיון עם תנאים דומים, אשמח לשמוע.
וכן באופן כללי האם לעליית מדרגות מומלץ גלגלים גדולים או קטנים?

ראשית,מומלץ גלגלים גדולים ועם אפשרות סיבוב-גם הגלגלים הקדמיים וגם האחוריים.
לגבי סוג העגלה-
לי יש עגלה של דוקטור בייבי-גם הצבעים מדהימים,מתכבסת בקלות-הכל נשלף.
והצבע לא דוהה.
ומשמשת אותי מהלידה ועד שהילד/ה לא זקוק יותר לעגלה.
בנוסף-והכי חשוב:
שרות מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1226208:
לא מניסיון אבל אמרו לי שהבייבי גוגר נוחה מאוד למדרגות. יש לי את התאומים שלה אבל אני לא מעלה את העגלה למעלה כך שיש לי אינדיקציה רק למדרגה של המדרכה..
כפי שכבר כתבו, הביבי ג'וגר עגלה נהדרת אבל במדרגות היא לא עולה,
אלא צריך למשוך אותה אחורה!
עוד נקודה, הביבי ג'וגר היא עגלה ארוכה יותר ודווקא אם יש חדר מדרגות צר, היא נתקעת בסיבוב! אבל מנגד דווקא בגלל שיש גלגל אחד קדמי, קל יותר לכוון אותה בסיבוב...

ולגבי כל עגלה אחרת,
חשוב לבדוק שמקום הקיפול של העגלה מספיק חזק ואיכותי, כי זו נקודת השבר של העגלות ואח"כ רואים ילדים בעגלה חצי מקופלת...
לא סתם מזהירים היצרנים שאין לעלות עם העגלה במדרגות אלא רק כשהיא מקופלת...:rolleyes:

נכתב ע"י סטאזרית;1226277:
גלגלים גדולים הם בעלי יתרון בירידה מאוטובוסים עירוניים
תלמדו כולם! הכי חכם לרדת מהאוטובוס עם עגלה בהליכה אחורנית, כמו שאת עולה!:)
כך את לא צריכה להקפיץ את העגלה והילד במדרגה בגובה 40 ס"מ...
אלא קודם את יורדת בפסיעה אחורנית ומושכת איתך את העגלה, הגלגלים האחוריים מגיעים למדרכה ואז יורדים בנחת גם הגלגלים הקדמיים !!!
שלא לדבר על אלו שיורדות ואז העגלה נתקעת בין הכביש למדרכה--:cool:
תנסי פעם אחת ולא תפסיקי.
[ואני נוסעת המון באוטובוסים עם עגלה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה