נכתב ע"י נעמי ברקאי;627706:בעיקרון אני יודעת לא מנסיון שאיה בייבי מומלץ.
פעם הבאה שימי פסיקים, לא הבנתי איך יתכן שעגלת צ'יקו עולה 300.........נכתב ע"י נעמי ברקאי;627706:אפשר למצוא גם את הצ'יקו שיש לה שכיבה כמעט מלאה באזור 300
איך את מנקה את זה בשניות?נכתב ע"י ציפורה;627704:רחיץ בשניות, בקיצור מושלם!
נכתב ע"י מעיינות21;627660:לי יש את נונה
היא טובה קלה
ומתקפלת קטן
אין לה שכיבה מלאה
אבל ממילא י לי עוד עגלה
נכתב ע"י נעמי ברקאי;627706:קודם כדאי שתתני תקציב- 200-300 או 400-600?
בעיקרון אני יודעת לא מנסיון שאיה בייבי מומלץ. באזור 450 אפשר למצוא גם את הצ'יקו שיש לה שכיבה כמעט מלאה באזור 300 יש לגיסתי משהו נחמד מד"ר בייבי והיא די מרוצה.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;627706:קודם כדאי שתתני תקציב- 200-300 או 400-600?
בעיקרון אני יודעת לא מנסיון שאיה בייבי מומלץ. באזור 450 אפשר למצוא גם את הצ'יקו שיש לה שכיבה כמעט מלאה באזור 300 יש לגיסתי משהו נחמד מד"ר בייבי והיא די מרוצה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים