עזרה המלצה ליועץ משכנתאות

• הוסף לסימניות
מחפשים יועץ משכנאות מומלץ וזול באיזור ירושלים. למשכנתא של מליון ש"ח. שיעלה באיזור ה 4000 ש"ח.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפשים יועץ משכנאות מומלץ וזול באיזור ירושלים. למשכנתא של מליון ש"ח. שיעלה באיזור ה 4000 ש"ח.
תודה רבה
מישהו שעשה לי ייעוץ על סכום דומה, מוצלח מאד, תבררו אצלו יש לו מחירים טובים!!!
0527615649

• הוסף לסימניות
יש ארגון בשם "צוותא" שמסייע בכל העסק הזה, במחיר זעום מש. זה בעצם ארגון חסד (נראה לי המחיר הוא עבור הוצאות הקרן, או משהו כזה).
072-2702700
tzavta.m בג'ימייל

• הוסף לסימניות
יש ארגון בשם "צוותא" שמסייע בכל העסק הזה, במחיר זעום מש. זה בעצם ארגון חסד (נראה לי המחיר הוא עבור הוצאות הקרן, או משהו כזה).
072-2702700
tzavta.m בג'ימייל
אני רוצה יועץ שיעשה את כל העבודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נעזרנו בו שלוש פעמים(משכנתא,הגדלה וגרירה)
מצוין ממש
0527686668
קוראים לו יעקב מרציאנו

• הוסף לסימניות
דיברתי איתו. איך אני ידע שהוא באמת מוצלח?
הוא עשה לנו עבודה טובה ומהירה, הוא מבין טוב בתחום,
וגם הראתי אח"כ את התוצאות שלו למישהו שמבין בזה, אמרו לנו שהשיג לנו רביות מצוינים!!!
(בקיצור נהנתי ממנו עד הגג... מתכוון לקחת אותו פעמים נוספות בהמשך...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לנו היה יועץ פצצה, שתיקתק עניינים,
בעבר לקחנו משכנתא לבד וזה היה הרבה יותר פרוצדורה, איתו הכל זרם בצ'יק צ'ק, תוך זמן קצר כל הכסף הועבר לחשבון המוכר.
לגבי מחירים, אני יודעת שלוקח סביר.
קוראים לו שלמה 052-768-7272

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה