המלצה ללוח דיגיטאלי

• הוסף לסימניות
שלום, בטח כבר נמאס לכם מהשאלה אבל זה כ"כ חשוב...
אני ממש צריכה המלצה ללוח דיגיטאלי טוב, איכותי ובמחיר זול יחסית.
מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש! :)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל באמת לא מצאתי בפורום שום מידע בנושא..
יש המלצות לדגם מסויים או על מה לשים דגש/פונקציות וכו'...
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש אינטוס פרו 5 מדיום- איכותי וטוב, ובגודל נוח! עמיד לטילטולים והצקות...
באמת מושלם.
עלה לי לפני כ-3 שנים 2000 ש"ח. בטח עכשיו זה פחות.

• הוסף לסימניות
בשירשור הנ"ל מקבלים הרבה מידע אבל לא את מה שהגדרנו בשאלה, ולכן הולכים שם לאיבוד...כל אחד אומר מה יש לו אבל לא בהכרח מתאים לאחר, אשמח באמת לקבל תשובה
ברורה.
ועוד דבר, מה הכתובת של אריג'נט?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הכתובת של אריג'נט

ועוד דבר, מה הכתובת של אריג'נט?
תודה מראש![/QUOTE]

הנה, אנאל היקרה!
הזמנתי טלפונית את האינטוס שלי. עדיין לא התחלתי לעבוד בו, אז אין לי כרגע ידע על מה להמליץ מתוך נסיון אישי.
הטלפון שלהם נמצא בתחתית הדף למטה.
בהצלחה!
http://www.arigent.co.il/wacom/

• הוסף לסימניות
תודה רבה רעות:)
אם הבנתי נכון, מציירים ישירות על הלוח?
אגב, מחכה לראות את הציור שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2264210:

במחילה מכבודך, שאלה זאת, למשל, היתה בהירה לחלוטין למי שקרא את השרשור.
וגם השאלה הראשונית.
רק לקרוא. זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2264210:

מציירים על הלוח, אבל רואים את הציור על מסך המחשב. לוחות שניתן לצייר עליהם ישירות הם מאוד יקרים, ומתחילים מ 10,000 שקלים....(לוחות מדגם סינטיק).

(ובקשר לציור... הוא עוד יגיע, בעזרת השם... :) בימים הקרובים אני עסוקה מאוד, אבל לא שכחתי.... :D והמון המון תודה!!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2264303:
במחילה מכבודך, שאלה זאת, למשל, היתה בהירה לחלוטין למי שקרא את השרשור.
וגם השאלה הראשונית.
רק לקרוא. זהו.

כן, במחילה! קראתי את הכל אבל עדיין לא יצאתי עם מסקנה ברורה.
תודה על הערה במקום.
ואגב, גם אני מופיעה שם, שאלתי שאלה ועוד כמה שאלו שאלות שהן היו קריטיות עבורי (וגם לאחרים) ולא קיבלנו מענה עד עצם היום הזה...
נו שיהיה, היום עשיתי לי מחקר מקוצר נקווה שאגיע למסקנה נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות ב;2264308:
מציירים על הלוח, אבל רואים את הציור על מסך המחשב. לוחות שניתן לצייר עליהם ישירות הם מאוד יקרים, ומתחילים מ 10,000 שקלים....(לוחות מדגם סינטיק).

(ובקשר לציור... הוא עוד יגיע, בעזרת השם... :) בימים הקרובים אני עסוקה מאוד, אבל לא שכחתי.... :D והמון המון תודה!!!!)

אני סקרנית:)...ממש בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה