עזרה המלצה ללימוד תיאוריה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להמליץ על אפליקציה או אתר ללימוד תיאורייה אבל שיהיו מעודכנים לשנת 2020?
כי התחלתי ללמוד באפליקציית 'עברתי' וראיתי שמופיע שם שחייבים להחזיק רשיון רכב ורשיון נהיגה בעת נהיגה, ולמיטב ידיעתי ביטלו את זה כבר ב2018. האם זה לא מעודכן או שאני לא מעודכן?
כמו כן מופיע שם על רופא שצריך לחתום על טופס ירוק וכיום אין צורך שרופא יחתום.
אשמח לעצות ותובנות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתר מעולה!
גם אני למדתי דרכו ועברתי בקלות.
קשה לי להאמין שהם לא מעודכנים אבל לא יודעת להגיד לך בוודאות...

• הוסף לסימניות
מי אמר לך שלא צריך להחתים רופא?
לא בטוח שזה נכון
תשאל אנשים שעברו לאחרונה, לא אתרים
עברתי זה אתר טוב

• הוסף לסימניות
ממליצה על עברתי - לרפרף מלמעלה, לא יותר.
הכי חשוב - לעשות מבחנים, וכמה שיותר- הכי טוב,
רוב השאלות חוזרות על עצמם (במבחן שעברתי, היה אולי 2 שאלות חדשות, וגם לא מסובכות)

• הוסף לסימניות
רק אתר עברתי
השקעתי יסודי ונפלתי עם הרבה שאלות על זכויות קדימה,
השקעתי בתחום זה הרבה לימוד למרות שהרבה נהגים לא ידעו להסביר לי תחום זה
נבחנתי ועברתי תיאוריה ראשונה ברוך השם
הכי מוצלח!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על "עברתי"
במבחן תאוריה שעשיתי כל השאלות שהיו לי היו שאלות שתרגלתי באתר ועברתי בראשון

• הוסף לסימניות
מישהו יכול בבקשה להמליץ על אפליקציה או אתר ללימוד תיאורייה אבל שיהיו מעודכנים לשנת 2020?
כי התחלתי ללמוד באפליקציית 'עברתי' וראיתי שמופיע שם שחייבים להחזיק רשיון רכב ורשיון נהיגה בעת נהיגה, ולמיטב ידיעתי ביטלו את זה כבר ב2018. האם זה לא מעודכן או שאני לא מעודכן?
כמו כן מופיע שם על רופא שצריך לחתום על טופס ירוק וכיום אין צורך שרופא יחתום.
אשמח לעצות ותובנות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש את האפליקציה הזו
המלצה מעולה, המבחן תיאוריה כולו הוא מהאפליקציה הזאת! גם התמונות במבחן התיאוריה כולם מופיעות באפליקציה, "נוהג" היא אפליקציה בשיתוף משרד התחבורה (אפשר לקבל שם תשובה באם עברת את המבחן!) ומובטח למי ש'חורש' אותה לפני המבחן שיעבור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה