- הוסף לסימניות
שלום רב!
אני מבקש המלצה למדפסת לייזר ש/ל, עמידה וחסכונית, ותומכת WIFI.
תודה רבה!
אני מבקש המלצה למדפסת לייזר ש/ל, עמידה וחסכונית, ותומכת WIFI.
תודה רבה!
כולם בסדר. ממליץ על
Pantum דגם P2500W
299 ש"ח במחסני חשמל
גם לי יש את הדגם הזה ואני מאוד מרוצה.MFC-L2700DW
ולי יש מודםמדפסת רגילה, אי אפשר לחבר לה סטיק WIFI או בלוטוס?
מצטרף, מדפסת מצויינת קניתי דרך אייבורי, חסכונית לא הצד החזק שלה
התנסית עם טונר חליפי? זה לא נחסם לך? במדפסות של hp נחסמים המון פעמים טונרים חליפיים.נכון, אבל טונר חליפי שלה עולה בסביבות ה-60 ש"ח ומספיק ל-2000 דפים.
אז לא חסכונית, אבל העלות נמוכה.
דיברנו על מדפסת hp ואמרת שטונר חלופי עולה 60 שקל, אתה מכיר טונר חלופי שמזוהה במדפסת, או סתם חיפוש ברשתיש חנות ברחוב עוזיאל ברמת גן. הטונרים החלופיים שלהם מצוינים למדפסות בראדר.
לגבי השאר - לא יודע.
אני התנסתי (וממשיך להתנסות בהצלחה בעז"ה) בטונרים והכל עובד כמו שצריך עם מדפסות HP המדפסת בפעם הראשונה רק מציינת שזה אינו טונר מקורי וממשיכה כרגיל.התנסית עם טונר חליפי? זה לא נחסם לך? במדפסות של hp נחסמים המון פעמים טונרים חליפיים.
אם יש לך הצעה לטונר חליפי שעובד אשמח לשמוע כי הפער הוא ענק המחיר למקורי הוא 300+
דיברנו על מדפסת hp ואמרת שטונר חלופי עולה 60 שקל, אתה מכיר טונר חלופי שמזוהה במדפסת, או סתם חיפוש ברשת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים