המלצה למדפסת משולבת, צבעונית, קומפקטית עד 500 שח

• הוסף לסימניות
יש חיה כזאת?

דחוף לי לפורים
מדפסת קטנה (שתיכנס במדף בתוך הארון
שיהיה בה אופצית פקס, מדפסת וצילום (סורק פחות דחוף)
שתהיה מחברה אמינה עם תודעת שרות
הדפסה צבעונית
ומחיר עד גג גג 600 שקל

מי שיכול להמליץ/ללנקק אודה לו מאד

• הוסף לסימניות
יש לי של קנון אך בלי פקס יעזור?
בחצי מהסכום

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני מחפשת דווקא משולב

אגב, את מרוצה מהמותג קנון?

• הוסף לסימניות
מדפסת הזרקת דיו HP Officejet 6500
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=729940
חוץ מהגודל ( לא שהיא ענקית ) שלמיטב הבנתי כל המשולבות לא קטנות במיוחד..
מחיר 525 יש בה הכל צבעונית - סורק - פקס - מכונת צילום - ויחסית הדפסה מהירה
חוץ מזה שאין על HP במדפסות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;538345:
תודה אבל אני מחפשת דווקא משולב

אגב, את מרוצה מהמותג קנון?

מאוד מרוצה. היא מאוד איכותית

• הוסף לסימניות
איזה אמינות כבר מצפים ממוצר של 400 שח ? במיוחד כשמחיר המתכלים הוא יותר מחצי ממחיר המדפסת.
ה 4500 של hp בסדר גמור, התוכנה והדרייברים ודאי כמה רמות מעל כל המוצרים הביתיים בשוק. האמינות בערך לשנתיים. קל למצוא דיו חילופי. ויש עם מי לדבר (להבדיל מרוב החברות בארץ שיש רק משווק ואין נציגות רשמית). ה 6500 ודאי טובה יותר אבל הרבה יותר גדולה פיזית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה