כללי המלצה למדפסת/פאקס/סורק משולבים

• הוסף לסימניות
שלום
אני מעוניינת במכשיר משולב של מדפסת לייזר ש-ל, פאקס וסורק, וחשוב לי שהסורק יהיה באיכות טובה. איני סורקת בכמויות, אך חשוב לי האיכות [600 DPI מספיק לי, כשאני אומרת איכות אני מתכוונת לתוצאה איכותית של הסריקה].

אשמח לקבל אינפורמציה ממי שהתנסה.

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת של HP דגם M1212 ואני מאוד מרוצה ממנו גם ממהירות הדפסה וגם מהסריקה.
אני לא יודעת בדיוק מה האיכות, תנסי לברר על זה. יש להם שירות לקוחות מעולה ואפשר גם לראות כאן
http://www8.hp.com/il/he/products/p...view=column&page=1&facet=Home-and-home-office
המחיר באזור 900 ש"ח, אם את מבני ברק יש כאן חנות שמוכרת באזור ה-700.

• הוסף לסימניות
את מדברת על הזרקת דיו? אני מחפשת לייזר.

• הוסף לסימניות
לא מכיר מדפסות לייזר. אבל...

שימי דגש רב, על מספר שנות האחריות.

מספר שנות האחריות בעצם מסמל את איכות המוצר, והצהרת היצרן לתוחלת חייו.

• הוסף לסימניות
כמו כן חשוב מאוד לוודא שמחיר הטונר אינו נושק למחיר המכשיר...
היה לי לקסמרק ז"ל. הייתי מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאונה;1112332:
יש לי מדפסת של HP דגם M1212 ואני מאוד מרוצה ממנו גם ממהירות הדפסה וגם מהסריקה.
אני לא יודעת בדיוק מה האיכות, תנסי לברר על זה. יש להם שירות לקוחות מעולה ואפשר גם לראות כאן
http://www8.hp.com/il/he/products/p...view=column&page=1&facet=Home-and-home-office
המחיר באזור 900 ש"ח, אם את מבני ברק יש כאן חנות שמוכרת באזור ה-700.
רק שחור לבן או גם צבעוני? זה עם פקס, סורק, ומכונת צילום?

• הוסף לסימניות
יש לי HP משולב 4625, עושה את העבודה אבל עושה גם בעיות:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1114443:
יש לי HP משולב 4625, עושה את העבודה אבל עושה גם בעיות:(

שוב - אני מדבר על לייזר, לא על הזרקת דיו! אגב, ראיתי תלונות רבות על המדפסת שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה