המלצה למוכר מחשבים

• הוסף לסימניות
אני רוצה המלצה למוכר - טכנאי מחשבים שאוכל לקנות אצלו מחשב ושהוא יעדכן לי את כל התוכנות!!

• הוסף לסימניות
פופקו

• הוסף לסימניות
באיזה איזור בארץ?

אם אתה צפוני
אז דרומי לא יתן לך שרות טוב אצלך בבית....

• הוסף לסימניות
אברהם ברויאר 0504114495
מנסיון,שלוש מחשבים אצלו לא איכזבו אף פעם!!! מחשב עם אבא!!! (שם לי כל תוכנה שביקשתי!!! תמיכה לאורך כל הדרך, אפילו לימד אותי דברים לעשות לבד כדי שלא אצטרך להגיע אליו! תראו לי עוד אחד כזה...)
המלצתי עליו רבות, וכל מי שעשה אצלו הודה לי על כך!!!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצל הרב מושקוביץ - מדי מחשבים (ב"ב)
מאד מאד מרוצה!!!
שרות, אמינות, שם לי כל מה שביקשתי וגם עכשיו - טיפול יעיל וטוב בכל תקלה קטנה.

• הוסף לסימניות
גמני קניתי דרך פופקו. ואני מרוצה מאד מאד!!!!!
כשקניתי את המחשב מה שהיה לי חשוב הוא לקנות אצל מישהו שמבין ומתעסק בעריכת וידאו. מתעסק וכמובן נתקל בבעיות שצצות ועלולות לצוץ כל רגע. ברוך ה' ובלי עין הרע, אני כמעט לא מטרידה אותו (את פופקו) כי כמעט ואין לי בעיות. וכשיש ואני צריכה משו אני מתקשרת חופשי. והוא בד"כ די קל להשגה...
קיצור- מומלץ!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה