המלצה למחשב נייד מגע לא גדול

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לקניית מחשב נייד לא גדול. עם מסך מגע.
לצורכי גלישה. אופיס. תמונות. סרטונים. הורדת קבצים. פחות או יותר.
למישהו יש דגם ספציפי להציע?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה על ההענות.
אני כ"כ לא מתמצאת. תוכל לפרט לי בשפה פשוטה מה בעצם ההבדלים ביניהם?
ולגבי גודל. בס"מ מה רוחב המסכים?

• הוסף לסימניות
הראשון הוא קטן יחסית- גודל 11.6 אינץ'.
השני הוא מסך סטנדרט- 15.6 אינץ'.
כל אינץ' הוא 2.5 ס"מ ומודדים את זה אלכסונית.

הבדלים, יש הרבה מאד, בגדול-
הראשון הוא מתקפל 360 מעלות, כפי שניתן לראות בקישור שהבאתי. והשני לא.
גם מבחינת מעבד השני יותר טוב. מבחינת זיכרון- בשני יש 4GB לעומת 2GB בראשון.
גם בדיסק הקשיח- בראשון יש דיסק מהיר SSD של 32GB (כמובן ניתן להרחיב עם כרטיס הרחבה), בשני יש דיסק רגיל של 500GB.
במשקל יש הבדל ביניהם, הראשון הוא פחות מ-1.3 ק"ג. והשני הוא 2.1 ק"ג.

• הוסף לסימניות
תודה!
כמה שאלות ברשותך:
האם הראשון יכול לשמש בכיף לצרכים שציינתי? ז"א בלי בעיות של איטיות או תקיעות.

השני משדרג מאוד את חווית המשתמש? או שזה מתבטא בעיקר בקיבולת גדולה.

ואם אני רוצה ללכת על הראשון עם הרחבה של הדיסק קשיח ושל הזכרון (אם אפשרי) - זה משתלם במחיר?

או שיש לך להציע דגם אחר שדומה יותר לגודל ולאפשרות הסיבוב של הראשון. ומפרט יותר טוב . עם מחיר ביניים ;)

ממש תודה. אני מתענינת ברצינות.

• הוסף לסימניות
הדגם הראשון הוא סידרה של לנובו בשם יוגה (yoga), שמיועד לצרכים בסיסיים כמו מה שמצויין בראש האשכול, קל משקל, ונוח לסיבוב וכו'.
מבחינת מהירות, יש לו בפנים דיסק קטן אך מהיר מאד- SSD, ניתן להרחיב ע"י הוספת כרטיס (כמו של מצלמה/ נגן- microSD).
את הזיכרון הפנימי לא ניתן לשדרג עד כמה שזכור לי.
אין לי כרגע משהו באמצע.
השני הוא גדול! 15.6 זה גודל סטנדרטי. השאלה אם זה הגודל שתרצו?

אם את לא צריכה מגע, יש לי מחשבים 11.6 בערך אותו משקל (1.3 ק"ג), עם 320GB בדיסק הקשיח. ובמחיר זול בהרבה.

• הוסף לסימניות
אוקי. אני חושבת שאלך על הראשון. הגודל של השני לא רלוונטי. ואני רוצה מגע.
רק לא הבנתי (לגמרי בורות) מה בעצם תוסיף לי ההרחבה. מהירות?
איך אפשר לקנות אצלך? מאיזה איזור אתה?
או שנעבור למייל?

• הוסף לסימניות
לא, זה יוסיף מקום.
אמנם בשביל כתיבה לא צריך כ"כ הרבה מקום, אבל עדיין... בשביל סרטונים וכו' צריך מקום אחסון.
הדיסק הקשיח הפנימי שלו הוא רק 32GB!, חייבים להוסיף עוד.
אפשר לעבור למייל, המייל שלי רשום בחתימה כאן מתחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה