איזה אבקת כביסה את משתמשת?
מנסיוני מאז שהתחלתי להקפיד על אבקת כביסה מתאימה לבדים כהים
הבגדים החלו מאריכי ימים עונה שלמה כחדשים!
אני מכבסת רק באריאל ובעבר השתמשתי לכל הכביסה באריאל הרגיל עד שחברה העירה את עיני לכך שאריאל מלבין ולכן הבגדים דוהים מהר.(יש לאריאל אבקה מיוחדת קולור לכביסה צבעונית)
בהצלחה!
הג'ינס שלהם ממש דהה לי אחרי כמה כביסות ובברך ממש נהיה עיגול לבן. בקושי עונהנ נמצא אצלי וכבר נראה ממש נורא. הקפדתי על כביסה ללא ביו. מה שכן ראיתי כשהפסקתי לשים חומץ במכונה אז התחילה הדהיה.רציתי להזמין מנקסט, חברה אמרה שיש להם בזול, איזה דגם מומלץ?
אני קניתי פעם אחת ומאוד נהנתי, זה אותו בד בדיוק כמו שי שאול וגזרה יפה, מאוד דומה לשי שאול, אך יותר זול, קניתי 3 ב100 ש"ח, אבל מאז אני לא מוצאת אותם, איפה אפשר להשיג?נכתב ע"י SHIRSHIR;1074300:אני קונה Club Mode והם מחזיקות יפה שנה,
והגזרה שלהם יותר יפה משי שאול.
בעיה של דהייה אין להם בכלל, רק התיישנות וחורים כעבור זמן.
נכתב ע"י קטיפה;1074337:הג'ינס שלהם ממש דהה לי אחרי כמה כביסות ובברך ממש נהיה עיגול לבן. בקושי עונהנ נמצא אצלי וכבר נראה ממש נורא. הקפדתי על כביסה ללא ביו. מה שכן ראיתי כשהפסקתי לשים חומץ במכונה אז התחילה הדהיה.
נכתב ע"י שוהם;1076075:מישהיא יודעת איפה אפשר להשיג תות בננה בבני ברק?
אני לא מוצאת, ונעולה דווקא עליהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //