המלצה למכשיר סלולארי חדש

• הוסף לסימניות
הסתיימה לי ההתחייבות בפלאפון. רוב החברות מציעות תוכניות דומות. מה שמעניין אותי זה מכשיר אמין ונוח.
האם מישהו מכיר את הטאצ' של פלאפון - האם הוא לא איטי בתגובה להקלדה?
האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר טוב מאלו שמוצעים כעת?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
הטאצ של פלאפון יחסית איטי לטאצ של סלקום

• הוסף לסימניות
הטאצ' יותר צעצוע מפלאפון (יש לנו את של סלקום) היתה לי אפשרות לשדרג בחינם לטאצ' את המכשיר הישן (סמסונג צבע פנינה) וזה ממש לא שווה.
הייתי אומרת שהוא לא מספיק ידידותי לשיחה
(אישית מעצבן אותי הנעילה כל הזמן אי אפשר בלעדיה ומצד שני כל הזמן צריך לפתוח)

מצד שני עדיין לא מצאתי את המכשיר הטוב יותר החדיש (הישנים בד"כ יותר טובים)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, עזרתם לי מאד!!!
הטאצ של פלאפון יחסית איטי לטאצ של סלקום
יש לי גם את סלקום, ובאמת מזה בדיוק פחדתי - שזה יותר איטי, ואין לי סבלנות לזה.
(אישית מעצבן אותי הנעילה כל הזמן אי אפשר בלעדיה ומצד שני כל הזמן צריך לפתוח)
זה מאד מעצבן, קראתי איפהשהו שיש אפשרות ללחוץ גם במקום נוסף לפתוח את הנעילה, וזה יותר קל, אבל לא ניסיתי, ושכחתי. אנסה לחפש. ויותר גרוע זה בשיחות של שירות וכו' שאת צריכה להקיש מספרים תוך כדי - אני פשוט עושה את השיחות האלו ברמקול...
יש לי כרגע את הסמסונג של פלאפון - הסליידר, ומאד נהניתי ממנו, רק שהתוכנית שלי יותר יקרה ממה שמציעים היום, וגם - בדיוק נוצר לי שבר פנימי במסך, וממש לא משתלם להשקיע עוד כסף בתיקון יקר = 200 ש"ח. אבל אני מחפשת משהו ברמה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;686680:
זה מאד מעצבן, קראתי איפהשהו שיש אפשרות ללחוץ גם במקום נוסף לפתוח את הנעילה, וזה יותר קל, אבל לא ניסיתי, ושכחתי. אנסה לחפש. ויותר גרוע זה בשיחות של שירות וכו' שאת צריכה להקיש מספרים תוך כדי - אני פשוט עושה את השיחות האלו ברמקול...

יש 2 אפשרויות לפתיחת נעילה:
1. ללחוץ על המנעול שמופיע על המסך - לחיצה של 2 שניות.
2. ללחוץ לחיצה על כפתור שנמצע בצד ימין של המכשיר (חרוט עליו מנעול) - 3 שניות לפתיחה. 1 שניה לנעילה.
ואולי דרך נוספת?

• הוסף לסימניות
יש דרך נוספת ופשוטה בהרבה במהלך שיחה- ללחוץ על הכפתור הירוק ואז עולה לך על המסך רשימת שיחות אחרונות ואז בהקשה על מקש החזור תקבל חזרה את מסך השיחה בשניה יצויין שבמהלך השיחה האופציה השנייה זה רק ללחוץ בצד וזה די מעצבן וכשיש לך נרתיק סיליקון זה כבר הופך למבצע

• הוסף לסימניות
יש לי את הטאצ' של פלאפון, ואני חייבת לציין שמאז שבאו לעולם הטלפונים הכשרים, זה המכשיר הרביעי שלי, והוא לדעתי הטוב מכולם.
לגבי הנעילה, לפעמים זה באמת מעצבן ושיחות שצריך להקיש אני עושה בדר"כ עם רמקול/אוזניה, אבל סה"כ הוא בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
אין על הטא'צ של פלאפון, הוא חזק, נח, (לא כמו הטאצ של סלקום) מכירה אישית נציג (לא מאלו שמגיעים הביתה שים אחרי זה אין לך למי לחזור אלא אלו שעובדים במרכז שרות בבן גוריון) בשם "מתן" והוא נותן שרות מקסים מעל ומעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה