קניות באתרים מחו"ל המלצה למעיל מנקסט לתינוקת

• הוסף לסימניות
נשמח לקבל המלצה/קישור מבעלי ניסיון
למעיל עבור תינוקת בת שנה ירושלמית... לקניה בנקסט
עדיפות למישהו שקנה השנה מעיל... כך זה יותר מעודכן...

תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גרה באזור ירושלים ולדעתי מתאים
(בגיל הזה ממש לא מומלץ מעיל מדי עבה-זה מסורבל וכבד מאד
ממילא כשמאד קר יש נילון לעגלה)

• הוסף לסימניות
הזמנתי את זה https://www.next.co.il/he/g80420s6#529838 לילדונת בני ברקית בת שנתיים וחצי,
הגיע מהמם, איכותי ומחמם ויפה במיוחד, אבל מסומן עלו 2 מתוך שלוש כוכבים של הגנה מקור או איך שתגדירו...
בשביל בני ברק זה מצוין ממש, מרופד גם בפנים ונראה מחמם, לגבי הקור הירושלמי שמרתיע את הבני ברקים אין לי אפשרות להמליץ...
מה שמוזר לי זה המידה, הזמנתי ג"כ את אותה המידה - 2-3 - וזה פחות או יותר כמו גודל המעיל שלבשה בשנה שעברה ג"כ מנקסט, במידה12-18. אני בכ"א הזמנתי שוב במידה 3-4 כי אני לא אוהבת לקנות מעיל מדויק, ואפי' הצעתי את הקודם למכירה כאן בפורום...
https://www.prog.co.il/threads/תמורת-95-שח-מעיל-מנקסט-לילדה-2-3.401837/
אם רלוונטי לך, אני מבני ברק ויכולה לשלוח גם לאלעד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נעל שבת בובתית מידה 21.5 -5 בנקסט הוזמן בטעות בכפילות חדש באריזה לא נפתח
קרית הרצוג בני ברק 0543366988

upload_2018-12-6_10-23-10.png

• הוסף לסימניות
אני קניתי מעיל פוך ורוד מהמם לילדה בת שנה+8
קניתי מידה 1.5-2 וזה ממש קטן עליה
אם את רוצה אני מוכרת אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה