דרוש מידע המלצה למערכת שמע ביתית!

• הוסף לסימניות
פעם היה הענין הרבה יותר פשוט היו קונים טייפ עם 2 רמקולים גדולים כאלה, תולים בשתי קצוות הבית ויש מוזיקה נורמלית, היום עם התקדמות הטכנלוגיה וריבוי סוגי הרמקולים העסק נהיה מורכב יותר,
נכון להיום ניסיתי רמקול בלוטוס נטען בצורת צינור, ולא הייתי מרוצה, לא מהפיזור, וגם עד שמגיע הרגע שאתה רוצה מוזיקה ואתה מגלה שאין בטריה,
כמו כן ניסיתי מערכת רמקולים חוטית אבל פשוטה ריבוע גדול לבס ועוד 2 רמקולים קטנים, וגם מזה לא הייתי מרוצה הצליל לא מספיק איכותי,
עכשיו אני רוצה לרכוש מערכת נורמלית באיזור 600 - 700 ש"ח,
אני שוקל לקנות מקרן קול, האם מישהו התנסה עם זה ויש לו המלצות על דגם מסויים,
מחיפוש בפורום לא מצאתי מידע על זה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פעם היה הענין הרבה יותר פשוט היו קונים טייפ עם 2 רמקולים גדולים כאלה, תולים בשתי קצוות הבית ויש מוזיקה נורמלית, היום עם התקדמות הטכנלוגיה וריבוי סוגי הרמקולים העסק נהיה מורכב יותר,
נכון להיום ניסיתי רמקול בלוטוס נטען בצורת צינור, ולא הייתי מרוצה, לא מהפיזור, וגם עד שמגיע הרגע שאתה רוצה מוזיקה ואתה מגלה שאין בטריה,
כמו כן ניסיתי מערכת רמקולים חוטית אבל פשוטה ריבוע גדול לבס ועוד 2 רמקולים קטנים, וגם מזה לא הייתי מרוצה הצליל לא מספיק איכותי,
עכשיו אני רוצה לרכוש מערכת נורמלית באיזור 600 - 700 ש"ח,
אני שוקל לקנות מקרן קול, האם מישהו התנסה עם זה ויש לו המלצות על דגם מסויים,
מחיפוש בפורום לא מצאתי מידע על זה.
תודה רבה!
מה בסוף קנית אני גם מחפש, רמקולים קטנים איכותיים שניתן להדליק עם בלוטוס

• הוסף לסימניות
מצטרפת,
מאוד מחפשת מערכת שמע , שיכול להתחבר לבלוטוס ואונקי, ודגש מיוחד לאיכות מטורפת של שמע, נקי נקי.
יש המלצה??

• הוסף לסימניות
לפני שנה וחצי קנינו מקרן קול של ימאהה, האיכות מדהימה צליל נקי מאוד ובס עמוקים ואיכותיים,
אנחנו מאוד מרוצים
אנחנן משמיעים רק דרך בלוטוס כך שעם אונקי אין לנו נסיון,
אז זה יצא לי 850 שח בלאסטפרייס דרך הצעת מחיר,
זה הדגם בזאפ

• הוסף לסימניות
לפני שנה וחצי קנינו מקרן קול של ימאהה, האיכות מדהימה צליל נקי מאוד ובס עמוקים ואיכותיים,
אנחנו מאוד מרוצים
אנחנן משמיעים רק דרך בלוטוס כך שעם אונקי אין לנו נסיון,
אז זה יצא לי 850 שח בלאסטפרייס דרך הצעת מחיר,
זה הדגם בזאפ
יש בכלל יציאה של USB ?
כי במפרט לא הבנתי אם יש או אין.

• הוסף לסימניות
בגדול לא אמור להיות במקרן קול כניסת usb ,אם יש, זה לרוב רק לעדכונים.

• הוסף לסימניות
לא, אני צריכה כניסה של אונקי.
יש רמקולים מדהימים, איכות שמע גבוהה מאוד מאוד, עכשיו ראיתי שיש להם גם כניסת usb וגם בלוטוס,
עולים אבל יותר מהתקציב...(1390 ש"ח- מהיכרות קרובה שווה כל אגורה, רמה אחרת מכל הרמקולים שמסתובבים-אם חשוב לכם באמת איכות שמע)

• הוסף לסימניות
יש רמקולים מדהימים, איכות שמע גבוהה מאוד מאוד, עכשיו ראיתי שיש להם גם כניסת usb וגם בלוטוס,
עולים אבל יותר מהתקציב...(1390 ש"ח- מהיכרות קרובה שווה כל אגורה, רמה אחרת מכל הרמקולים שמסתובבים-אם חשוב לכם באמת איכות שמע)

תודה!
אבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להסביר מה ההבדל בין 2 המערכות:

האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע?

• הוסף לסימניות
לא, אני צריכה כניסה של אונקי.
יש לי מאמזון מוצר אלחוטי וקומפקטי שכולל קורא דיסקים +USB +AUX-שמשמיע גם קבצי MP4 + רמקול פנימי פשוט+ בלוטוס, יש גם מסך שמציג את שמות הקבצים המושמעים.
השמיעה שלו כמובן בהתאם לקומפקטיות, אבל אפשר לחבר לכל מערכת רמקולים בAUX/בלוטוס.
אם זה מעניין אני יכולה לחפש את הקישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה