המלצה למצלמה עבור ילד בן 12

• הוסף לסימניות
שלום,
הבן שלי חובב צילום ואני רוצה לקנות לו מצלמה טובה, בייתית (עדיין לא מקצועית)
רק כדי שיתחיל לחוות את הצילום.

אשמח לקבל המלצות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איזה מצלמה כדאי, אבל מה שבטוח זה שצריך כרטיס של 32 ג'יגה, כי אחרת יומיים אחרי שתקני לו הוא יגיד שנגמר לו המקום.

• הוסף לסימניות
אולי תרשמי מה התקציב...

• הוסף לסימניות
לא מומחית למצלמות לילדים בגיל 12 אבל מה שבטוח שאם את קונה חדש ולא יד שניה כדאי לך לקנות ברואים עולם -חנות בפתח תקווה בסגולה שרות ויחס מעולים

• הוסף לסימניות
לא כתבת מה התקציב. ומה הרמה של הילד.

יש את IXOS 160 ב350 ש"ח.
SX610 עם יותר פונקצויות [שאולי יבלבלו אותו] ב700 ש"ח.
וSX710 ב 950 ש"ח.
וG16 באיזור ה1500 ש"ח.

לילד בן 12 סטנדרטי הייתי נותן את ה IXOS 160. לכוון לו על מצב P. ושיתחיל כך לצלם. נותן לו לקרוא את החוברת הסברה בעברית שילמד קצת מושגים. כמה שיבין - זה יוסיף לו. שיהיה בן 14-15 לשדרג לו למצלמה טובה יותר. אולי אפ' מקצועית + לשלוח אותו לאיזה קורס.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
איך הSX610 מבחינת חדות התמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ok;1930105:
קופצת על האשכול.
איך הSX610 מבחינת חדות התמונות?

לי יש sx600 שזה כמעט אותו דגם, מצלמה מעולה, מגוון אופציות, עם חדות מצוינת ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה