- הוסף לסימניות
נכון שזה כמו לשאול כמה עולה אוטו, אבל בכל אופן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ על מצלמה למי שמתעתד ללמוד קורס צילום וזקוק למצלמה שתספק לו פתיחה טובה לעולם הצילום. וכמובן עדשה...
נכתב ע"י ראובן 10;2287893:יש אבל האיכות שלהם מאוד מאוד פשוטה. כמו ה18-135/18-200/18-270
לצילום נופים ותמונות רחבות הייתי ממליץ לך על ה17-50 2.8 סיגמא. ולצילום פורטרטים= 85 1.8 קנון.
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2287938:האם ה17-50 2.8 סיגמא מספקת גם זום?
האם אין בעיה לשלב מצלמה של יצרן אחד עם עדשה של אחר?
נכתב ע"י אשרינו;2287983:אחרי שתלמד צילום, תוכל לדעת מה אתה מחפש ומה הצרכים שלך.
עדיף מצלמה פשוטה עם ידע, מאשר מצלמה טובה ואיכותית ללא שימוש מושכל בציוד.
נכתב ע"י NBR;2288290:שלום רב
המלצה שלי:
תלך ישר על פ"פ כי ההבדל בין האיכות וחדות התמונות היא משמעותית מאוד!
אני הייתי הולכת על 6D עם 85 1.8.
זה ייתן לך תוצאות שתהיי מרוצה מאוד טווח זמן ארוך, ואם יש לך אפשרות לקנות ישר 5D זה הכי טוב.
אני אחרי הרבה בירורים קניתי את ה-60D עם ה-85 1.8 והתאכזבתי ממנה קשות מיד,
מתחרטת קשות שלא קניתי ישר פ"פ.
בחשבון פשוט:6D עם 85 1.8 עולה: 6800 ש"ח.
לי עלתה ה60D עם העדשה הנ"ל 5000 ש"ח.
בטח שלא ממליצה על 70D וכו'
ההפרש לא גדול, התוצאה שמיים וארץ.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2288525:סליחה, אבל מה זה פ"פ?
נכתב ע"י NBR;2289227:פול פריים,
הכוונה לחיישן מלא לעומת חלקי שנקרא "קרופ".
יש על זה הרבה הסברים פה, תעשו חיפוש.
פ"פ קיים בדגמי המצלמות הבאים: (6D, 5D (mark 2 3 4
וה1D ומעלה.
6D מצלמה נחמדה, מעלתה היחידה היא שהיא פ"פ.
אם אתה הולך על זה ברצינות מומלץ 5D.
הרבה הצלחה!
איפה לך כזה מחיר?נכתב ע"י NBR;2288290:שלום רב
המלצה שלי:
תלך ישר על פ"פ כי ההבדל בין האיכות וחדות התמונות היא משמעותית מאוד!
אני הייתי הולכת על 6D עם 85 1.8.
זה ייתן לך תוצאות שתהיי מרוצה מאוד טווח זמן ארוך, ואם יש לך אפשרות לקנות ישר 5D זה הכי טוב.
אני אחרי הרבה בירורים קניתי את ה-60D עם ה-85 1.8 והתאכזבתי ממנה קשות מיד,
מתחרטת קשות שלא קניתי ישר פ"פ.
בחשבון פשוט:6D עם 85 1.8 עולה: 6800 ש"ח.
לי עלתה ה60D עם העדשה הנ"ל 5000 ש"ח.
בטח שלא ממליצה על 70D וכו'
ההפרש לא גדול, התוצאה שמיים וארץ.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
נכתב ע"י RaceliB;2295318:היי, עכשיו יצא לי לקרוא את האשכול הזה ואני חולקת פה על כמה תגובות
דבר ראשון אתה רוצה מצלמה שתספק לך פתיחה טובה לעולם הצילום נכון? אז לא חייב להתחיל עם מצלמה יקרה כל כך. דעתי היא לקנות מצלמה במחיר סביר ולהשקיע בעדשה טובה. ללמוד את המצלמה להכנס לעולם הצילום חזק. לנסות לצלם לטעות ושוב לצלם ורק אחרי שתהיה מנוסה אז תדע מה אתה באמת רוצה
שיהיה ים הצלחות!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים