המלצה למצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2296214:
האם לוותר על FF?
האם תוכלי לתת המלצה ספציפית הן למצלמה, והן לאותה העדשה שכדאי להשקיע בה?

בא תאמר מה התקציב שלך ולפי זה נתפור לך מצלמה.
מי שאומר שה5D MARK III היא מצלמת כניסה-טועה. זה מצלמה לצלמים עם נסיון.
בכל אופן אם אין גבול לתקציב שעומד ברשותך קח את ה 1D X MARK II שעולה 30,000 ש"ח ;). כמובן צחקתי. אקיצער לפי התקציב נאמר לך איזה מצלמה שנכנסת בתקציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2292608:
לסיכום, נראה ש5D של קנון, היא המומלצת כהתחלה. האם יש משהו מקביל של ניקון, או שהעדיפות למצלמות של קנון? הרושם שלי הוא שניקון מתומחר גבוה יותר. האמנם?

היא מומלת מאוד- לא כמצלמה לכניסה לתחום.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו שמתי לב
נכתב ע"י שיר שמח;2289364:
מה ההבדלים בין ה5 ל6 שהופכים את ה6 ל"מצלמה נחמדה שמעלתה היחידה זה FF" ואת ה5 ל"מצלמה המומלצת אם אתה הולך על זה ברצינות"?

>מס' נקודות הפוקוס וגם המוצלבות שבה
>גוף יותר מוצלח
>רזולוציה גבוהה יותר
>טווח מהירות התריס
>מהירות צילום רציף
ועוד ועוד

נכתב ע"י רות08;2291008:
איפה לך כזה מחיר?

תסתכלי בזאפ השוואת מחירים.
מצלמה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839282
עדשה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=679096
זה אפילו יותר זול.

המלצתי בעינה עומדת, חבל לקנות מצלמת כניסה ללימודים, פשוט חבל
גם לי אמרו כשבררתי שבתור כניסה לעולם הצילום שאני אקח את ה60D ובלהבלהבלה
מה שקרה בפועל זה שהכניסה הייתה ממש מהירה ואני מבואסת מהמצלמה, כי ציפיתי לתוצאות הרבה הרבה יותר ממה שהמצלמה מסוגלת.

ואם אתה ממש רציני בעניין ומעוניין ללמוד כדי להתקדם, לך על ה5D היא שווה כל שקל.

בכל מצב שיהיה לך המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה