מידע שימושי המלצה למקומות בילוי ירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למקומות מעניינים ויפים לזוג (עם עגלה) בירושלים.
בנוסף, המלצה לבית מלון טוב בירושלים.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למקומות מעניינים ויפים לזוג (עם עגלה) בירושלים.
בנוסף, המלצה לבית מלון טוב בירושלים.

תודה מראש.
איזה סוג מקומות?
מחנה יהודה זה סוג של מקום מעניין (לא בלילה...)
נחלאות
גן הפעמון
מוזיאון המדע
מנהרות הכותל
פארק ארזים

תמקדו בסגנון....

בית מלון
רמדה - יקר מאוד
ירמיהו 33 - אחלה מלון! אווירה חרדית
ליטוב הנבאים - קרוב למרכז העיר - מלון קטן (הייתי בשבת אין לי מושג בחול)

• הוסף לסימניות
מלון או צימר את יכולה למצוא בבוקינג שפע של אפשריות, אני אישית לקחתי שם סוויטה עם 2 חדרי שינה ב600 שקל בתוך מלון ליטוב, זה נקרא הנביאים לוקסרי משהו כזה, לטייל אפשר ביפו, בעיר העתיקה ומשם לכותל, בבוקר נחמד לטייל בשוק ולקנות קצת פינוקים...
אנחנו הלכנו פעם ברגל לקבר דוד המלך, פעם היינו ביום חמישי בבוקר בדוידקא היה שם כמו דוכנים של אמנים ממש יפה לא יודעת אם זה קבוע.

• הוסף לסימניות
ליטוב הנבאים - קרוב למרכז העיר - מלון קטן (הייתי בשבת אין לי מושג בחול)
ליטוב הנביאים - ירד לא מזמן כשרות של רובין כרגע לא ידוע שיש שם כלום
בוטיק הנביאים (ביכורים) - עד"ח
ירמיהו 33 - כשרות אפרתי
פרימה פאלאס - אגודת ישראל
זה בגדול כל מה שבהכשר יותר חזק מרבנות ירושלים
מי שטוב לו גם רבנות ירושלים יש כמה מלונות באזור הכניסה לעיר
רמדה, שערי ירושלים, ויש עוד אחד שם שנחשבים יחסית עם אוכלוסייה דתית
ויש עוד הרבה כמובן למי שלא אכפת לו סגנון האוכלוסייה

• הוסף לסימניות
אטרקציות מעניינות בירושלים - האקווריום, החיזיון האורקולי במגדל דוד (בערב בחוץ, קריר), החיזיון האורקולי בעיר דוד, מוזיאון ידידי ישראל - אינטראקטיבי ומקסים. מוזיאון ישראל. כאן יש לך עוד:

וגם כאן:

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
מחפש המלצה למקומות מעניינים ויפים לזוג בירושלים, נגיש לתח"צ
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
מקפיצה---
אשמח מאוד לשמוע על מקומות מעניינים ושווים בירושלים, לזוג.

• הוסף לסימניות
אנחנו אוהבים טבע, נוף, מבנים עתיקים, מוזיאונים מיוחדים, ומנגד גם אטרקציות כמו קארטינג וכד'.
מוכנים לשלם טוב על דברים שימצאו חן בעינינו.
מה יש לך להציע?

• הוסף לסימניות
אני אין לי כלום להציע, אני רק יכול לנסות לכוון.

טבע ונוף יש המון, זה לא עולה כסף.
יש הרבה שבילי הליכה בכל יער ירושלים, יש גם שבילים שסלולים כשבילי אופניים וההליכה בהם מאוד קלה בתוך גלויית הטבע והנוף.
אפשרות נוספת זה משהו כמו מרפסת ים המלח במצפה יריחו, הנוף שם משהו משהו.
אם אתם רוצים לשלם על זה אז אקווריום ישראל זה מקום מאוד יפה לזוג, ממוזג, שונה ממה שמכירים בדרך כלל, וחמוד מאוד. המחיר בסביבות 60-70 ש"ח לאדם. אח"כ אפשר להסתובב בפארק יער ירושלים, מקום מאוד יפה ומותר חוקית לעשות מנגל בחלק מהפארק.

מבנים עתיקים מרוכזים (איך לא...) בעיר העתיקה, סתם לסייר בעיר העתיקה לא עולה כסף כמובן, יש שם כמה מוזאונים בתשלום כמו הרובע ההרודיאני או הבית השרוף שנותנים הצצה ארכיאולוגית לירושלים של לפני החורבן. וכמובן יש את עיר דוד ונקבת השילוח אם זה הסגנון.
לא מזמן חנכו את הגשר התלוי בגיא בן הינום, זה יכול לשלב את הנוף והטבע למבנים העתיקים.

קארטינג באזור השכונות החרדיות אני לא מכיר, ידוע לי שיש בדרום העיר, כנראה בתלפיות והסביבה. יש גם בדי סיטי במעלה אדומים אבל אין לי ניסיון אישי.
יש גם באולינג בכמה מקומות כולל מעלה אדומים ותלפיות.

בקיצור ניסיתי לצרף קצת מכל סגנון, אם אתם רוצים לכוון לכיוון מסוים אשמח לתת עוד כיוונים.

• הוסף לסימניות
אני אין לי כלום להציע, אני רק יכול לנסות לכוון.

טבע ונוף יש המון, זה לא עולה כסף.
יש הרבה שבילי הליכה בכל יער ירושלים, יש גם שבילים שסלולים כשבילי אופניים וההליכה בהם מאוד קלה בתוך גלויית הטבע והנוף.
אפשרות נוספת זה משהו כמו מרפסת ים המלח במצפה יריחו, הנוף שם משהו משהו.
אם אתם רוצים לשלם על זה אז אקווריום ישראל זה מקום מאוד יפה לזוג, ממוזג, שונה ממה שמכירים בדרך כלל, וחמוד מאוד. המחיר בסביבות 60-70 ש"ח לאדם. אח"כ אפשר להסתובב בפארק יער ירושלים, מקום מאוד יפה ומותר חוקית לעשות מנגל בחלק מהפארק.

מבנים עתיקים מרוכזים (איך לא...) בעיר העתיקה, סתם לסייר בעיר העתיקה לא עולה כסף כמובן, יש שם כמה מוזאונים בתשלום כמו הרובע ההרודיאני או הבית השרוף שנותנים הצצה ארכיאולוגית לירושלים של לפני החורבן. וכמובן יש את עיר דוד ונקבת השילוח אם זה הסגנון.
לא מזמן חנכו את הגשר התלוי בגיא בן הינום, זה יכול לשלב את הנוף והטבע למבנים העתיקים.

קארטינג באזור השכונות החרדיות אני לא מכיר, ידוע לי שיש בדרום העיר, כנראה בתלפיות והסביבה. יש גם בדי סיטי במעלה אדומים אבל אין לי ניסיון אישי.
יש גם באולינג בכמה מקומות כולל מעלה אדומים ותלפיות.

בקיצור ניסיתי לצרף קצת מכל סגנון, אם אתם רוצים לכוון לכיוון מסוים אשמח לתת עוד כיוונים.
ואווו תודה רבה ,ממש עזרת לנו!!
אנחנו נהיה בפרימה פאלאס ,בשכונת זיכרון משה.
נשמח לעוד רעיונות לבילוי באזור הזה.

• הוסף לסימניות
ואווו תודה רבה ,ממש עזרת לנו!!
אנחנו נהיה בפרימה פאלאס ,בשכונת זיכרון משה.
נשמח לעוד רעיונות לבילוי באזור הזה.
זה ממש במרכז העיר על רח' יפו צמוד לדיודקה וליד שוק מחנה יהודה מצד אחד ומלכי ישראל מהצד השני.
באזור יש את העיר העתיקה, גן הוורדים וגן סאקר, קניון ממילא, ימין משה (תחנת הקמח).
הרכבת הקלה לא פעילה כעת לצערינו כך שאם אין לכם רכב ייקח יותר זמן לצאת ולהיכנס.
אם אתם רוצים כיוון ספציפי אפשר לפרט יותר.
מסעדות אני לא מכיר כ"כ תוכלו לבדוק כאן זה עדכני ויש די הרבה שמוצעים שם ממרכז ירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה