איזה סוג מקומות?מחפשת המלצה למקומות מעניינים ויפים לזוג (עם עגלה) בירושלים.
בנוסף, המלצה לבית מלון טוב בירושלים.
תודה מראש.
ליטוב הנביאים - ירד לא מזמן כשרות של רובין כרגע לא ידוע שיש שם כלוםליטוב הנבאים - קרוב למרכז העיר - מלון קטן (הייתי בשבת אין לי מושג בחול)
metaylimbkipa.com
metaylimbkipa.com
מה נקרא אצלך מעניין ויפה וכמה אתה מוכן לשלם על זה.מחפש המלצה למקומות מעניינים ויפים לזוג בירושלים, נגיש לתח"צ
אשמח מאוד לשמוע על מקומות מעניינים ושווים בירושלים, לזוג.
מה נקרא אצלך מעניין ויפה וכמה את מוכנה לשלם על זה.
ואווו תודה רבה ,ממש עזרת לנו!!אני אין לי כלום להציע, אני רק יכול לנסות לכוון.
טבע ונוף יש המון, זה לא עולה כסף.
יש הרבה שבילי הליכה בכל יער ירושלים, יש גם שבילים שסלולים כשבילי אופניים וההליכה בהם מאוד קלה בתוך גלויית הטבע והנוף.
אפשרות נוספת זה משהו כמו מרפסת ים המלח במצפה יריחו, הנוף שם משהו משהו.
אם אתם רוצים לשלם על זה אז אקווריום ישראל זה מקום מאוד יפה לזוג, ממוזג, שונה ממה שמכירים בדרך כלל, וחמוד מאוד. המחיר בסביבות 60-70 ש"ח לאדם. אח"כ אפשר להסתובב בפארק יער ירושלים, מקום מאוד יפה ומותר חוקית לעשות מנגל בחלק מהפארק.
מבנים עתיקים מרוכזים (איך לא...) בעיר העתיקה, סתם לסייר בעיר העתיקה לא עולה כסף כמובן, יש שם כמה מוזאונים בתשלום כמו הרובע ההרודיאני או הבית השרוף שנותנים הצצה ארכיאולוגית לירושלים של לפני החורבן. וכמובן יש את עיר דוד ונקבת השילוח אם זה הסגנון.
לא מזמן חנכו את הגשר התלוי בגיא בן הינום, זה יכול לשלב את הנוף והטבע למבנים העתיקים.
קארטינג באזור השכונות החרדיות אני לא מכיר, ידוע לי שיש בדרום העיר, כנראה בתלפיות והסביבה. יש גם בדי סיטי במעלה אדומים אבל אין לי ניסיון אישי.
יש גם באולינג בכמה מקומות כולל מעלה אדומים ותלפיות.
בקיצור ניסיתי לצרף קצת מכל סגנון, אם אתם רוצים לכוון לכיוון מסוים אשמח לתת עוד כיוונים.
זה ממש במרכז העיר על רח' יפו צמוד לדיודקה וליד שוק מחנה יהודה מצד אחד ומלכי ישראל מהצד השני.ואווו תודה רבה ,ממש עזרת לנו!!
אנחנו נהיה בפרימה פאלאס ,בשכונת זיכרון משה.
נשמח לעוד רעיונות לבילוי באזור הזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //