המלצה למשחק לילד בגיל 8+

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על משחק מהנה ומעסיק לילד בגיל 8-9 (גג 150 ₪ עדיף פחות)
(יכול להיות ברעיון של מונופול כרטיס אשראי, אוהב אלקטרוני...- אך זה היה מידי יקר!!- כ270 ₪! ובמיוחד שצריך כ"כ לשמור על החלקים. לא גמבוי...)
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש משחק זכרון אלקטרוני, פרח לי השם שלו, הוא מאד מעניין,
ויש את כל המשחקים מבית היוצר של rush hour אני מצרפת לך קישור http://www.thinkfun.com/
פלינו הוא גם משחק מאד נחמד, ויש עוד ........

• הוסף לסימניות
אוצרות או צרות-הבנים שלי אוהבים מאד. עולה בין 50-70.

• הוסף לסימניות
אנדרלמוסיה
בננה ספליט

• הוסף לסימניות
מה זה עם אורות?
rush hour - עם המכוניות? קבלו עכשיו באבות ובנים...
פלינו - מה זה, אפשר תאור?..

נכתב ע"י מתוק מדבש;1363537:
יש משחק זכרון אלקטרוני, פרח לי השם שלו, הוא מאד מעניין,
ויש את כל המשחקים מבית היוצר של rush hour אני מצרפת לך קישור http://www.thinkfun.com/
פלינו הוא גם משחק מאד נחמד, ויש עוד ........

• הוסף לסימניות
יש משחק זכרון אלקטרוני בשם "סופר סיימון"

• הוסף לסימניות
או רק סיימון בגירסה הקטנה
עולה כ10 דולר בארה"ב

• הוסף לסימניות
מונופול כרטיס אשראי לא מעניין אותם.
יותר אוהבים לספור את השטרות... ומעדיפים את המונופול הרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה