משהו יפה, נקי ומטופח- מצויןנכתב ע"י שניאור770;704526:בית חלקיה טוב ?
לחברה לא מתחשק להדרים כ"כ, אנחנו מחפשים או באזור המרכז או לכיון טבריהנכתב ע"י שקוף;704535:ראיתי עכשיו פרסום..
"אחוזה בהר"
חופשה שלא תשכח!
(אני מביאה פרטים מהמודעה
בשכונת וילות שקטה
מול נוף המשקיף להרי מואב, ירדן וים המלך.
ברמה גבוהה ויחודית,
בעיצוב יפהפה ומפנק.
מתאים למשפחות.
-מיזוג אויר, - מטבחון מאובזר. - פינת ישיבה. -מרספת ענק - נדנדה -הרבה אויר צלול משכר - ספסל לנוף פסטורלי מוקף ירוק עד.
לפרטים: ישראל מנלה: 0504181722
נכתב ע"י שקוף;704535:ראיתי עכשיו פרסום..
"אחוזה בהר"
חופשה שלא תשכח!
(אני מביאה פרטים מהמודעה
בשכונת וילות שקטה
ברמה גבוהה ויחודית,
בעיצוב יפהפה ומפנק.
מתאים למשפחות.
-מיזוג אויר, - מטבחון מאובזר. - פינת ישיבה. -מרספת ענק - נדנדה -הרבה אויר צלול משכר - ספסל לנוף פסטורלי מוקף ירוק עד.
נכתב ע"י שקוף;704535:ראיתי עכשיו פרסום..
"אחוזה בהר"
חופשה שלא תשכח!
(אני מביאה פרטים מהמודעה
בשכונת וילות שקטה
ברמה גבוהה ויחודית,
בעיצוב יפהפה ומפנק.
מתאים למשפחות.
אכן, ממליצה. נהנינו מאדנכתב ע"י אנונימית;704989:בבית חלקיה
משפ' פרוש: 08-8596779
(גילוי נאות- מדובר במשפחה שלי, אבל שמעתי מהמון שהיו מאד מרוצים, והם גם מאד נקיים ונעימים)
יש להם שלושה צימרים בגדלים שונים.נכתב ע"י דסי;705251:אכן, ממליצה. נהנינו מאד
אבל זכור לי שזה קטן, אז תבררו
יש לכם מספר טלפון?נכתב ע"י סטודנטית;704901:אחוזת נתנאל ביבניאל.
מומלץ בחום!!!!!!!
נכתב ע"י מגדים;705561:יש לכם מספר טלפון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים