מומלץ מאוד!!ממליצה לדבר עם בעלי הוא מוכר אמיןומאד מבין בעניין
בבני ברק0533110844
לי יש את הדגם הזה.huawei e8372 153
לא תקין
אולי עכשיולא תקין
צריך לדעת שנטסטיק הוא כשלעצמו איטי יותר מחיבור קבוע.יש לי היום נטסטיק אבל הוא מאוד איטי ואמרו לי שזה סוג מאוד דפוק (שילמתי עליו 400 שח)
אשמח לקבל המלצה או קישור לנטסיק איכותי כולל wifi
זה מה שיש היוםצפה בקובץ המצורף 686215
תודה מראש
יש שם כמה סוגיםאולי עכשיו
![]()
54.0US $ |Unlocked Huawei E8372h-608 Wingle Lte Universal 4g Usb Modem Wifi Mobile Support 10 Wifi Users - Mobile Wi-fi - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
אני עם זה כמה שנים וזה עובד מעולה עם ספקי אינטנרט מסויימים כמו הוט מובייל ו-019 ועודקנינו כבר כמה פעמים ותמיד זה היה דפוק
עד שקנינו את הדגם הזה
Huawei E8372 E8372h-153
יש לכם המלצה ממוכר מסוים?אני עם זה כמה שנים וזה עובד מעולה עם ספקי אינטנרט מסויימים כמו הוט מובייל ו-019 ועוד
אבל כשהייתי עם 012 או חברת פלאפון זה קלט רק דור 3
יתכן שזה קשור לאזורים מסוימים, אם לא כל האזורים מכוסים באותם אנטנות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים