המלצה לסורק איכותי

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לסורק איכותי לצרכי גרפיקה ואיור,
אשמח לדעת איזו חברה מומלצת, רזולוציה וכו'
תודה

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
מהתעסקות שלי בסורקים
אפילו סורק משולב פשוט של HP שעולה 300 ש"ח בערך
עושה עבודה מצוינת מאוד
כך שאין הרבה מה להמליץ בענין הזה

• הוסף לסימניות
אולי HPSON אני עובדת איתו מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;1337881:
מחפשת המלצה לסורק איכותי לצרכי גרפיקה ואיור,
אשמח לדעת איזו חברה מומלצת, רזולוציה וכו'
תודה

לי יש בעסק מכונת צילום עד גודל A3 + סורק עם הרבה מאוד אפשרויות כמו פיקסלים, צבעוני או ש"ל, תמונה או פי די אף וכו'
אבל המחיר בסביבות ה -10,000 ש"ח או 15,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ahnh;1339852:
לי יש בעסק מכונת צילום עד גודל A3 + סורק עם הרבה מאוד אפשרויות כמו פיקסלים, צבעוני או ש"ל, תמונה או פי די אף וכו'
אבל המחיר בסביבות ה -10,000 ש"ח או 15,000 ש"ח

והכל יש ע"פ רוב בסורקים הזולים
(רק באם את רוצה להשתמש בכל הפונקציות אז תקני סורק בעברית ע"מ שתדעי היכן נמצא הכל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה