המלצה לסיר בישול טוב ולא יקר

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה סירים של חברת "סולתם", הם לא היו כ"כ יקרים כמו שזכרתי. כשהתחלתי להשתמש ראיתי שהאיכות רחוקה מאד מאד מהסירים הקודמים שיש לי מחברה זאת. הבנתי זה הולך לפי "סדרות".
למי יש נסיון עם חברה (ולסידרה) זו או אחרת, - לסיר טוב לאורך ימים? כמובן עדיפות למחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
לנעמן יש סדרה מעולה של סירי טפלון.
בסולתם- הסדרה היחידה הטובה זועם הידיות השחורות ומכסה אטום עם ידית שחורה ג"כ.

• הוסף לסימניות
ארקוסטיל - אני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
נעמן, סדרת "פרפקטו".
יש לי מהחתונה (11 שנה) ולאחרונה קניתי עוד מאותה סדרה.
מומלץ!

• הוסף לסימניות
כמובן מה שטוב עולה כסף
כנאמר שילמת קיבלת
אבל מחברת סולתם יש את סידרת אלון וכרמל שהם סירים מעולים
יש היום גם סירים שחורים שלהם סירי יציקה עם מכסה זכוכית לדעתי אין כמוהם סירים מדהימים והמחיר מצוין

• הוסף לסימניות
יש לנעמן חנות עודפים בירושלים - תלפיות (קניון האחים ישראל)
בשבוע שעבר קניתי סירים ב-70% הנחה
בד"כ יש
שם ב-50% הנחה. יש כל מיני סדרות.

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע בנעמן (ששת לשעבר, בבני ברק) 2 סירים ומחבת של טפלון ב200 ש"ח?
מה אתם אומרים? זה סוג טוב? משתלם? אני שואלת לגבי מתנה לאירוסין לזו"צ, אני רוצה שיהיה משהו טוב שיחזיק לאורך זמן!

• הוסף לסימניות
הסירים הכי טובים שאני מכיר, הם של 'רוזנשטיין'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה