כללי המלצה לספר הדרכה לפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני מחפש ספר הדרכה לפוטשופ למשהו מתחיל - איזה ספר הייתם ממליצים?
זה אדם שקשה לו להיות בקורס והוא מעדיף ללמוד מספר!
איזה ספר הדרכה הייתם ממליצים לו?
נ.ב. אני המלצתי לו את הספר של "מנטור"
אשמח לשמוע תגובות!

• הוסף לסימניות
איזה תחום בפוטושופ?
צילום? או עיבוד גרפי?

יש סדרה של "סקוט קלבי".

• הוסף לסימניות
גם עיצוב גרפי וגם צילום
אבל בעיקר עיצוב גרפי
נ.ב. אם יש ספר שיש בו גם תרגילים הוא מעודף

• הוסף לסימניות
יש לי ספר של דקל מועלם, עיבוד תמונה.
שלב אחר שלב.
גם של מנטור בסדר, יותר למתחילים.

• הוסף לסימניות
מנטור זה לא קורס, זה כל הכלים בתוכנה, וזה מעולה למשתמש, אבל השאלה אם מתחיל יכול להסתדר ככה. צריך הדרכה צעד אחר צעד, תרגלים וכו'.

• הוסף לסימניות
על הדרך...
איך אני יכולה להוריד פוטושופ למחשב?
ניסיתי להוריד וירד לי רק קיצור דרך.
אודה ביותר אם מישהו יוכל להעלות פה קישור להורדה.

• הוסף לסימניות
הספרים של מנטור עוברים על כל הכלים בתוכנות ומסבירים אותם. זה טוב לשלב א'.
בשלב ב', כדי להגיע לרמה גבוהה בפוטושופ צריך ללמוד גם מה אפשר להפיק מהכלים.
במידה ולבחור יש אינטרנט, הרשת מלאה בסירטוני הדרכה מעולים (טוטוריאלס) ליצירת כל אפקט שבעולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה