התייעצות המלצה לספר של דבורי רנד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שומרת שערים לדעתי קצת בעייתי לנערת תיכון
הלוואי שתהיי הוא ספר קומדיה, וזה עניין של טעם. אני למשל ממש לא התחברתי.
המשך יבוא מדבר על פרק ב' בנישואים

מה שמדבר יותר לנוער זה תחנות ודואט. ואולי גם מותק של ילדה.

• הוסף לסימניות
מותק של ילדה
המסע לקצה הארץ
מוקאדם
דואט

לדעתי אלו הספרים שמתאימים לנערת תיכון
השאר בעיני ממש לא מתאימים לגיל.

הלוואי שתהיי הוא ספר קומדיה,
קומדיה?
איך הגעת לזה?

• הוסף לסימניות
שומרת שערים לדעתי קצת בעייתי לנערת תיכון
הלוואי שתהיי הוא ספר קומדיה, וזה עניין של טעם. אני למשל ממש לא התחברתי.
המשך יבוא מדבר על פרק ב' בנישואים

מה שמדבר יותר לנוער זה תחנות ודואט. ואולי גם מותק של ילדה.
תחנות אצלינו אף אחד לא אהב.
לדעתי הכי פחות טוב שלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אה לא.
עם סבתא סוזי זה עליה השלום

הלואי שתהיי זה עם רוזי מלי ופסי ביחד
אוי אני כבר לא יכולה לערוך
הלוואי שתהיי באמת ספר מדהים והוא מתקן קצת את הבעייתיות בשומרת שערים (שהוא נדיר בעיניי, רק פחות לנערות)
מקווה שהטעות שלי ברורה :)

גם אדום לבן הוא ספר מושלם. לא יודעת אם לבת 15...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה