המלצה לעט גרפי ומסך במחיר סביר עבורגרפיקאית

• הוסף לסימניות
גרפיקאית, בת של ידידה, מבקשת המלצה לעט גרפי
לא יקר, כיוון שאיננה ציירת מקצועית, והיא נזקקת לו
לעידון עבודות הגרפיקה שלה.
כיוון שלי יש סינטיק, אינני יודעת מה יש בשוק במחיר סביר.
אשמח אם תיעצו לי עבורה.
ברכות לכל המיעץ

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את השאלה.
חשוב לי הצעותיהם לעט גרפי במחיר סביר
לבת של חברה שהיא גרפיקאית.

• הוסף לסימניות
יש לבמבו מהדורה חדשה וזולה לסטודנטים. (430 ש"ח)
תמיד אפשר להתיעץ עם אריג'נט, יש להם שירות מצויין
www.arigent.co.il/
אריג'נט בע"מ | לינקולן 12 ת"א, 67134 | טלפון: 03-5615322 | פקס: 03-5615277

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
תבורכי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1625055:
יש לבמבו מהדורה חדשה וזולה לסטודנטים. (430 ש"ח)
תמיד אפשר להתיעץ עם אריג'נט, יש להם שירות מצויין
www.arigent.co.il/
אריג'נט בע"מ | לינקולן 12 ת"א, 67134 | טלפון: 03-5615322 | פקס: 03-5615277
איפה אפשר לקנות במחיר כזה?
באתר של אריג'נט זה לא מופיע

• הוסף לסימניות
זה נקרא one by wacom (באתר של wacom זה לא מופיע אבל באריגנט בחיפוש מדוקדק תמצאי- הנה)
יש לי ומאוד מרוצה ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaya;1625417:
זה נקרא one by wacom (באתר של wacom זה לא מופיע אבל באריגנט בחיפוש מדוקדק תמצאי- הנה)
יש לי ומאוד מרוצה ב"ה.

תודה, אבל באתר הוא מופיע במחיר 479 ש"ח
ולא 430 ש"ח כמו שמדובר פה
אז מה באמת המחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה