דרוש מידע המלצה לפיזיותרפיסטית לתינוקת שלא הולכת

• הוסף לסימניות
שלום, הבת שלי בת שנה ושמונה לא הולכת עדיין, אשמח לקבל המלצות לפיזיותרפיסטית טובה מאיזור ירושלים קופ"ח מכבי או אם יש החזרים בפרטי. תודה רבה!
יש בב"ש את חוי שטרן שמטפלת בשיטת מדק.
בירושלים יש לך את אלן שפירו.
שתיהם למדו את השיטה בחו"ל ונחשבים אלופים בתחום.

• הוסף לסימניות
יש הרבה ילדים שלא הולכים בגילאים האלו...
עד כמה שידוע לי עד גיל 2 זה נקרא תקין...

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאדדד על מלכה שמיר
נסענו במיוחד מבני ברק לחיפה
שווה מאמץ, במיוחד שזה רק פגישה אחת או שתיים
אישה מקסימה!

• הוסף לסימניות
@צפש מלכה שמיר מומלצת אפילו להערכה חד פעמית.
והיא פיזיותרפיסטית- כך שתעודות יש לה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למישהו יש את המספר פלא' של בתיה גרמן?

• הוסף לסימניות
יש בירושלים באזור רמת אשכול אלופה!!!
מטפלת ע"י שיטת מדק (מכניסה את גרמן בכיס הקטן שלה...)

• הוסף לסימניות
היי, הבן שלי בן 1.6 ולא הולך- לא חושבתי לרגע לקחת לפיזיוטרפיה....
נראה לכם שזה דבר חריג שצריך טיפול?
(הוא הולך מסביב עם אחיזה,עומד בלי להחזיק מצוין וכו'.)

• הוסף לסימניות
היי, הבן שלי בן 1.6 ולא הולך- לא חושבתי לרגע לקחת לפיזיוטרפיה....
נראה לכם שזה דבר חריג שצריך טיפול?
(הוא הולך מסביב עם אחיזה,עומד בלי להחזיק מצוין וכו'.)
כדאי לפחות למפגש אחד, שתראה אם יש סיבה לטפל, או שזה יגיע לבד בהקדם.
זה נחשב לאיחור, אבל היות שאת אומרת שהוא הולך עם אחיזה, זה איחור קטן. לפעמים ממליצים על נעליים בכזה מצב, אבל צריך שפיזיותרפיסטית תראה כדי לומר אם זה יועיל. לפעמים יש פיזיותרפיסטיות גם בטיפת חלב, או אולי רופאת התפתחות בטיפת חלב. הייתי הולכת להתייעץ.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש את שיינדי מילר- מטפלת בשיטת מדק, תלמידה של בתיה גרמן ואלופה בפני עצמה!!!
הטלפון שלה: 0527617412

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה