דרוש מידע המלצה לפיזיותרפיסטית לתינוקת שלא הולכת

• הוסף לסימניות
שלום, הבת שלי בת שנה ושמונה לא הולכת עדיין, אשמח לקבל המלצות לפיזיותרפיסטית טובה מאיזור ירושלים קופ"ח מכבי או אם יש החזרים בפרטי. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אינני פזיותרפיסטית אך מתעסקת בדיוק עם התחום של עיכוב-קושי וסרבול התפתחותי. אבל כרגע לצערי אין החזרים.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לך לטפל בשיטת "מדק"
בבני ברק יש את בתיה גרמן
בירושלים-לא יודעת.

• הוסף לסימניות
מה זה שיטת מדק?

• הוסף לסימניות
אינני פזיותרפיסטית אך מתעסקת בדיוק עם התחום של עיכוב-קושי וסרבול התפתחותי. אבל כרגע לצערי אין החזרים.
דיברתי היום עם הקופה והמזכירה אמרה לי שאם אני רוצה פרטי אני יכולה לשלוח מכתב עם הבקשה וסיבת הבקשה והם יחליטו אם לאשר או לא

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם הקופה והמזכירה אמרה לי שאם אני רוצה פרטי אני יכולה לשלוח מכתב עם הבקשה וסיבת הבקשה והם יחליטו אם לאשר או לא
את יכולה לנסות, אבל לכאורה תצטרכי משהי מאיגוד הפזיותרפיסטים.

• הוסף לסימניות
תוך כדי שאת מחפשת, תבקשי הפניה לאא"ג ובדיקת שמיעה. לפעמים יש נוזלים באוזניים שפשוט לא נותנים לילד ללכת-שיווי משקל.

• הוסף לסימניות
מה זה שיטת מדק?
שיטת מדק מצויינת, עובדת על חיזוק ואיזון טונוס שריר.
בתיה מגיעה גם לערים אחרות אם יש 5 ילדים אם אני לא טועה.
אני עובדת בשיטת שלהב-המתבססת על פלדנקרייז-ועובדת בעיקר על המפרקים והעצמות

• הוסף לסימניות
שיטת מדק מצויינת, עובדת על חיזוק ואיזון טונוס שריר.
בתיה מגיעה גם לערים אחרות אם יש 5 ילדים אם אני לא טועה.
אני עובדת בשיטת שלהב-המתבססת על פלדנקרייז-ועובדת בעיקר על המפרקים והעצמות
היא פיזיותרפיסטית? שאני אוכל לקבל החזר, אם כן יש לך את הטלפון שלה אולי, אני אנסה לשאול אותה אם היא מכירה מישהי באיזור ירושלים.
סליחה על השאלה אבל מה זה כל השיטות האלו? הילדה בת שנה ושמונה עם טונוס שרירים קצת נמוך ברגליים וגמישות יתר. גם לזחול היא התחילה מאוחר. נשמע שאת מתמצאת... תוכלי לכוון אותי מה הכי יוכל לעזור לה?
הייתי איתה פעמיים אצל פיזיותרפיסטית מהקופה ואני ממש לא מרוצה. אני מרגישה שהיא לא מקבלת מענה והיא סתם מורחת אותנו.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היא פיזיותרפיסטית? שאני אוכל לקבל החזר, אם כן יש לך את הטלפון שלה אולי, אני אנסה לשאול אותה אם היא מכירה מישהי באיזור ירושלים.
סליחה על השאלה אבל מה זה כל השיטות האלו? הילדה בת שנה ושמונה עם טונוס שרירים קצת נמוך ברגליים וגמישות יתר. גם לזחול היא התחילה מאוחר. נשמע שאת מתמצאת... תוכלי לכוון אותי מה הכי יוכל לעזור לה?
הייתי איתה פעמיים אצל פיזיותרפיסטית מהקופה ואני ממש לא מרוצה. אני מרגישה שהיא לא מקבלת מענה והיא סתם מורחת אותנו.
תודה רבה!
אלו שיטות בהתפתחות תינוקות וילדים מנורמטיבים עד לCP חמור.
"הייתי איתה פעמיים אצל פיזיותרפיסטית מהקופה ואני ממש לא מרוצה. אני מרגישה שהיא לא מקבלת מענה והיא סתם מורחת אותנו." וזו הסיבה העיקרית לכך שהן פפולריות...
אני לא מכירה את שיטת מדק אישית, יצא לי לדבר עם בתיה ולהכיר מעט אבל לא מידי. הניסיון שלי יותר עם טונוס שריר גבוה ותיקון תבניות פיצוי. שיטת מדק יותר לאיזון וחיזוק טונוס שריר. לדעתי כדאי לך לנסות.

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שעובדת רק בשיטת מדק אין לה תעודה של פיזיותרפיסטית, ולכן לא תקבלי החזר מהקופה,
זו שיטה שלא מוכרת ממשרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם מלכה שמיר,
היא אחת מהגדולות ביותר.
מקבלת בחיפה, אבל בדר"כ לעיכוב לא על בסיס נוירולוגי אלא "סתם" התמרחות של תינוק
לא צריך יותר מפעם-פעמיים למיטב ידיעתי ממקרים שנחשפתי אליהם.
אני חושבת שיש תקופות שהיא מגיעה גם לבני ברק.
שווה להרים אליה טלפון.
אני יכולה לברר לך את המספר אם את מעוניינת.

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה!!!אבל מבני ברק אולי היא מגיעה גם מחוץ לעיר?
ראיתי כמה ילדים שקידמה פשוט מדהים,לא מוותרת ,ועם סבלנות של ברזל

שלי: 0548493513

• הוסף לסימניות
פזיותרפסטית מעולה ממש במקצועיות ובגישה לילדים, מלכה חיימי מקבלת באזור שערי צדק בגן השיקומי.0523904560.
היא מהמקצועיוצ בתחום!

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם מלכה שמיר,
היא אחת מהגדולות ביותר.
מקבלת בחיפה, אבל בדר"כ לעיכוב לא על בסיס נוירולוגי אלא "סתם" התמרחות של תינוק
לא צריך יותר מפעם-פעמיים למיטב ידיעתי ממקרים שנחשפתי אליהם.
אני חושבת שיש תקופות שהיא מגיעה גם לבני ברק.
שווה להרים אליה טלפון.
אני יכולה לברר לך את המספר אם את מעוניינת.
התקשרתי אליה כבר אבל עכשיו בגלל הקורונה היא לא תגיע בקרוב.

• הוסף לסימניות
מנסיון דומה מאד למה שתארת- מלכה שמיר
תתאמצי לקבוע תור/לנסוע
אחרי כמעט שנה של פיזיו רגיל (מלחמת התשה) בשני מפגשים גמרנו את הסיפור
בהצלחה
יואו. אבל חיפה זה 3 שעות נסיעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה