דרוש מידע המלצה לפסיכיאטר

• הוסף לסימניות
מחפש המלצה לפסיכיאטר (עדיף באיזור הדרום) עבור אבחון וכתיבת חוו"ד לביטוח לאומי להארכת נכות לנפגעי איבה.
בתודה רבה

• הוסף לסימניות
יש חברה שקוראים לה זכות ויוזמה ויש לה פסכיטר ב600 שח
זה רק אם אתה מגיש דרך החברה, או שזה לכולם?
והפיסיכאטר הזה עובד איתם קבוע?
כי אם כן יש סיכוי משמעותי שגם הרופאים בביטוח לאומי יודעים שהוא כותב רק בשביל התשלום ואין קשר בין המצולם לכתבה

• הוסף לסימניות
רופא בביטוח לאומי לא אמור לדעת זה פסכיטר לכול דבר ועניין סה"כ כותב חוות דעת יותר מורחבת מהרופא בקופת חולים
תגישי לבד זה הכי טוב בחיים לא דרך חברה כהם יעשקו אותך

• הוסף לסימניות
רופא בביטוח לאומי לא אמור לדעת זה פסכיטר לכול דבר ועניין סה"כ כותב חוות דעת יותר מורחבת מהרופא בקופת חולים
תגישי לבד זה הכי טוב בחיים לא דרך חברה כהם יעשקו אותך
מדוע אתה סבור שרופא בביטוח לאומי לא אמור לדעת?
אתה לא חושב שהוא מזהה כאשר הוא מקבל מרופא מסוים שוב ושוב חוות דעת?
מה נראה לך שהרופאים בוועדות בביטוח לאומי מטוטממים?
אתה חושב שהם לא מכירים רופאים קולגות, לא פגשו אותם בהתמחות, בלימודים, בעבודה או בכנסים מקצועיים?
אפילו אני בלי להיות רופא יש מסמכים שמיד כשאתה קורא אותם אתה מזהה שאין קשר בין המצולם לכתבה (לפעמים אפילו בלי לראות את האדם שעליו נכתב המסמך) וכשאתה נתקל במסמך כזה מרופא מסוים לא פעם ולא פעמיים אתה בהחלט מגבש דעה על הרופא.

• הוסף לסימניות
מדוע אתה סבור שרופא בביטוח לאומי לא אמור לדעת?
אתה לא חושב שהוא מזהה כאשר הוא מקבל מרופא מסוים שוב ושוב חוות דעת?
מה נראה לך שהרופאים בוועדות בביטוח לאומי מטוטממים?
אתה חושב שהם לא מכירים רופאים קולגות, לא פגשו אותם בהתמחות, בלימודים, בעבודה או בכנסים מקצועיים?
אפילו אני בלי להיות רופא יש מסמכים שמיד כשאתה קורא אותם אתה מזהה שאין קשר בין המצולם לכתבה (לפעמים אפילו בלי לראות את האדם שעליו נכתב המסמך) וכשאתה נתקל במסמך כזה מרופא מסוים לא פעם ולא פעמיים אתה בהחלט מגבש דעה על הרופא.
אני מכיר הרבה שהגישו ולא אמרו להם כלום כולם גרים בעיר אחת והרופא של קופת חולים כתב וגם הרופא השני כתב ולא אמרו להם כלום

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה