התייעצות המלצה לצימר בצפון

• הוסף לסימניות
מחפשת צימר לשבת
מקום נקי ומטופח ולא יקר
וגם בסביבת מקום שאפשר לטייל בו עם הילדים ביום שישי
המלצות מניסיון התקבלו בברכה

• הוסף לסימניות
אם אפשרי לקפוץ גם על האשכול..
אנחנו מחפשים לבין הזמנים, ל6 נפשות,
מקום מטופח ויפה עם בריכה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי השבת בנוב, היה מקסים. אני יכולה לברר מספר טלפון. (היינו שתי משפחות והם אלו שסגרו)
יש במושב פינת חי מאוד חמודה, הילדים ממש נהנו שם.
צימר עם בריכה, ערסלים ואבזור מאוד נחמד.

• הוסף לסימניות
מה השם שלו?
ואיך הבית כנסת והתפילות שם?

• הוסף לסימניות
השם שלו זה צדיק
אנשי היישוב הם דתיים אשכנזים ברובם שער המושב סגור בשבת. יש שם בית כנסת פעיל עם תפילות בנוסח ספרד (נראה לי שיש גם מניין מזרחי במקום אחר) תפילות שבת יפות (לא הייתי בבית כנסת, ממה ששמעתי מהגברים), עכשיו בעקבות המצב התחלקו למניינים.

• הוסף לסימניות
את יודעת איך קוראים לצימר עצמו?
מתאים למשפחה גדולה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה השם של המקום, לא ראיתי שלט מיוחד חוץ מצדיק בקתות עץ.
יש שם שתי צימרים זהים בכל צימר כניסה גדולה כולל מטבח, יש שם שולחן גדול וספה זוגית נפתחת למיטה יש חדר שינה, אמבטיה עם ז'קוזי וגלריה למעלה עם 6-8 מזרונים. הכל מאד נעים ואסטתי. החצר מאוד נחמדה, עם ערסלים ומלא דשא נעים ורך, בריכה עומק 130 ס"מ (לא מחוממת- רק לשעות היום). כדאי מאוד לקחת את שתי הצימרים יחד, כי אם נתקעים עם אנשים לא מוכרים זה לא כזה נחמד...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה השם של המקום, לא ראיתי שלט מיוחד חוץ מצדיק בקתות עץ.
יש שם שתי צימרים זהים בכל צימר כניסה גדולה כולל מטבח, יש שם שולחן גדול וספה זוגית נפתחת למיטה יש חדר שינה, אמבטיה עם ז'קוזי וגלריה למעלה עם 6-8 מזרונים. הכל מאד נעים ואסטתי. החצר מאוד נחמדה, עם ערסלים ומלא דשא נעים ורך, בריכה עומק 130 ס"מ (לא מחוממת- רק לשעות היום). כדאי מאוד לקחת את שתי הצימרים יחד, כי אם נתקעים עם אנשים לא מוכרים זה לא כזה נחמד...
טלפון?
מחיר?

• הוסף לסימניות
ברשת כניראה קוראים לזה צדיק כתמר

• הוסף לסימניות
והגלריה למעלה נורמלית?
באמת ילדים יכולים לישון שם?

• הוסף לסימניות
הגלריה נורמלית, אני עצמי ישנתי שם גם עם בעלי והילדים כי ברגע האחרון הצטרפו אלינו עוד ופינינו להם את החדר שינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה