משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה) ובעז"ה אצור אתכם קשראיך באמת אפשר ליצור אתכם קשר?
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה) ובעז"ה אצור אתכם קשראיך באמת אפשר ליצור אתכם קשר?
? מה הכוונה?עדיף להשקיע עוד שקל ליום עכשיו ולגבות כמו שצריך ולישון רגוע
מאשר לשלם אלפים ועגמ"נ לאחר מכן
לקנות דיסק נוסף עלותו עוד כמה מאות שקלים (מקסימום), שזה אומר השקעה של מקסימום עוד שקל אחד ליום (בחישוב (פחות) שנתי)? מה הכוונה?
אני צריך לקנות ארד דיסק והגעתי עכשיו לאשכול. תכלס מה יצא איפוא לקנות. מה ממליצים.לקנות דיסק נוסף עלותו עוד כמה מאות שקלים (מקסימום), שזה אומר השקעה של מקסימום עוד שקל אחד ליום (בחישוב (פחות) שנתי)
זה מפחיד ! אם הענן ייפול?לא עדיף לגבות בענן?
חורף . בכל זאת.זה מפחיד ! אם הענן ייפול?
מתנצלת שאינני מומחית, המלצתי אך ורק מניסיוני האישי, ואחרי שהיו לנו המון הארד דיסקים, גם מחברת WD, שנהרסו אחרי כמה שבועות (!)ממליצה מאוד על המותג Transcend, הדגמים עם הסיליקון. נפל המון פעמים ולא קרה כלום.
KSP חנות מעולה עם אחריות ושירות.
עוד לא רכשתי. ניסיתי ליצור קשר ולא חזרו אלימתנצלת שאינני מומחית, המלצתי אך ורק מניסיוני האישי, ואחרי שהיו לנו המון הארד דיסקים, גם מחברת WD, שנהרסו אחרי כמה שבועות (!)
אם המומחים אומרים...
ובאשר להמלצה לקניית 2 טרה, התכוונתי אך ורק לעניין הכספי, כי ההפרש בין 2 כוננים של 1 טרה ובין כונן אחד של 2 טרה הוא 150 ש"ח בערך. כמובן שאם 1 טרה מספיק להכל (לנו לא הספיק), עדיף להשקיע בשניים.
ושוב מתנצלת אם מישהו רכש בגלל המלצותיי![]()
תודה ענקית על המידע המקיף!!!כן!!!
אא"כ בא לכם לבקר אותי
כמו שכתבו לפני ( @גלגל הצבעים @דודכהן ), גיבוי פירושו שיש מקור ולמקרה חירום יש העתק נוסף כגיבוי
ובניגוד למה שנכתב:
אין מושג היום טווח ארוך בדיסקים קשיחים
אמממ ליתר דיוק בשום דבר
ולכן הייתי קונה 2 של 1 טרה במקום 1 של 2 טרה, בכדי שיהיה 2 עותקים - כאמור
ומצטרף בחום לשיטת העבודה הזאת:
לידיעה בלבד, כל המושג הזה מוגן נפילות הוא גימיק שיווקי
אין משחזר מידע בכל היקום שעדיין לא קבל לשחזור דיסק מוגן נפילות... ומנפילה/מכה
ולכן לא הייתי קונה חתול בשק מחברת אריזה מבלי לדעת מי היצרן של הדיסק, כי:
ואיננה יצרנית של קשיחים
יש המון בעיות שלאו דווקא קשורות למחיקה
* בעית bad sectors
* בעיות בייצור
* מכות/נפילות
* וירוסים/וירוסי כופר
ועוד
עדיף להשקיע עוד שקל ליום עכשיו ולגבות כמו שצריך ולישון רגוע
מאשר לשלם אלפים ועגמ"נ לאחר מכן
בלת"ק ואולי כבר כתבו.עבור גיבוי
שיהיה מהיר
וח"ו מקרה של מחיקה שיוכלו לשחזר בקלות.
וכן חנות אמינה שמוכרת במחיר סביר .
תודה רבה
גיבוי כזה אמור לקחת מספר שבועות ברצף (אם אין לך סיב אופטי) זה מומלץ לתמונות וכד' לא לחומרים מאוד כבדים.בלת"ק ואולי כבר כתבו.
המלצה שלי, תעשה גיבוי רק בענן. גוגל או מייקרוסופוט. לא יקר בכלל. בערך כמו לקנות אר דיסק חדש כל כמה שנים, וזה גיבוי אמיתי לנצח
אתה אומר מניסיון או מסברא?גיבוי כזה אמור לקחת מספר שבועות ברצף (אם אין לך סיב אופטי) זה מומלץ לתמונות וכד' לא לחומרים מאוד כבדים.
נשמח לשמוע מה החבילה שלך, אינטרנט ביתי רגיל אין מהירות העלאה כזו בארץ, מידיעה ומנסיוןאתה אומר מניסיון או מסברא?
כי אני העליתי באינטרנט ביתי
450 ג'יגה ביום וחצי (36 שעות)
לא כ"כ מבין בזהנשמח לשמוע מה החבילה שלך, אינטרנט ביתי רגיל אין מהירות העלאה כזו בארץ, מידיעה ומנסיון
גם אינטרנט סלולרי הם בד"כ מגבילים את אחוז ההעלאה מתוך החבילה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים