zuzu.deals
השתכנעתי,יש הרבה המלצות ברשת על הרמקול הזה של anker-לא של jbl, כדאי לבדוק.
![]()
Anker Soundcore Motion Plus - הרמקול האלחוטי הכי טוב, הכי משתלם, הכי חזק והכי מבוקש! יותר טוב מJBL/SONY/BOSE - רק ב$72.76 | ZUZU DEALS - זוזו דילס
המומלץ הרשמי שלנו – הAnker Soundcore Motion Plus – שכבר סיפרתי לכם עליו כבר כמה וכמה פעמים, לא נשלח מאמזון כבר תקופה. זה קורה לא פעם עם מוצרים עליהם אנוzuzu.deals
הצורך הוא לבית ולטיולים,תלוי למה הצורך.
לי יש פליפ 5 ומאוד מרוצה
רמת הגנת המים של גיביאל מעולה!!!!הצורך הוא לבית ולטיולים,
זה לא חיסרון שאין לו כניסה של אוקס?
ואיך רמת ה'נגד מים' שלו?
זה אומר שאפשר לטבול את זה ממש במים?רמת הגנת המים של גיביאל מעולה!!!!
כןזה אומר שאפשר לטבול את זה ממש במים?
ושאלה נוספת, איפה מומלץ לקנות?
בגלל הכניסה לאוקס קניתי לאחרונה פליפ 4 שמצאתי ברשת מהאחרונים. (החברה לא מייצרת ממנה עוד!!)הצורך הוא לבית ולטיולים,
ורציתי שיהיה נגד מים
זה לא חיסרון שאין לו כניסה של אוקס?
ואיך רמת ה'נגד מים' שלו?
לא מדוייק ה5 יותר איכותי...בגלל הכניסה לאוקס קניתי לאחרונה פליפ 4 שמצאתי ברשת מהאחרונים. (החברה לא מייצרת ממנה עוד!!)
עלה 300 ש"ח עובד מעולה!!
והבנתי שמבחינת איכות השמע ואיכות המכשיר הוא מקביל ממש לפליפ 5
איפה באמת כדאי לקנות?לא מדוייק ה5 יותר איכותי...
דרך אגב לא רוצה לבאס אבל המחיר שלו כיום יותר זול...
היה כאן אפי' אחד שהעלה קישור לאיזו רשת חנויות גדולה כאן בארץ שמכרו ב200 עם אפשרות לאיסוף עצמי/משלוח ב20 ש"ח (רציתי להזמין ועד שהזמנתי כבר נגמר...![]()
![]()
)
לא כ"כ יודע... בגדול אני גם מחפש אבל לא לחוץ לי ככה שאני מחכה למבצע הבאאיפה באמת כדאי לקנות?
אם תמצאי משהו זול תעדכני...איפה באמת כדאי לקנות?
חפרתי בזאפ,אם תמצאי משהו זול תעדכני...
לדעתי יש ביותר זול (לפעמים בכל מיני מחירות ביתיות או לא רישמיות...)
אפשר לחפור?לא כ"כ יודע... בגדול אני גם מחפש אבל לא לחוץ לי ככה שאני מחכה למבצע הבא...
דבר אחד אני יודע שלא כ"כ כדאי להזמין מאיביי וכאלה כי זה לרוב חיקויים עלובים שלא שווים את הכסף...
לגבי האוקס למיטב זכרוני בפליפ 4 יש אוקס ב5 אין אני לא חושב שזה כזה חיסרון כי אני משתמש בעיקר בבלוטוס... וזה מאוד נוח...אני ממש על סף להזמין אבל יש לי 2 שאלות,
לגבי האוקס כמה רע זה?
ולגבי העמידות במים, עד כמה זה עמיד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים