תנור אפייה המלצה לתנור דו תאי

• הוסף לסימניות
שמחה לשמוע, אולי ענין של דגם?
אני בכלל לא הסתדרתי איתו וכפי שרשמתי גם גיסתי שיש לה לא מחבבת אותו.
אגב, בעלי החנויות המליצו לי על הלופרה... איפה שלא הייתי אמרו לי: "יש לך את הלופרה שהוא סיפור אחר..."
ביררתי וקיבלתי פידבקים טובים
בסוף השתכנעתי....:)ציינתי שזה המחיר ששילמתי בעקבות עסקת חבילה...
היתה לי הנחה של 700 ש"ח אם אני לא טועה
לא זוכרת במדויק
בשיא החשמל וקרייזמן לא ממש ממליצים על הלופרה טוענים שיש איתו בעיות עם הכיריים. מעניין שכל החנויות המליצו לך

• הוסף לסימניות
בשיא החשמל וקרייזמן לא ממש ממליצים על הלופרה טוענים שיש איתו בעיות עם הכיריים. מעניין שכל החנויות המליצו לך
מענין, אני ממש מרוצה, כיריים מעולות..
אני רק יאמר לך שכל דגם שממליצים לך תנסי לברראצל אנשים שיש להם
ככה האינדיקציה תהיה לך הכי טובה
אני אומרת לך עם ההמלצות של החנות ביררתי אצל כמה שיש להם וממש ממש המליצו לי..
אישית, אני מאוד מרוצה..

• הוסף לסימניות
בקרן בני ישיבות הלופרה ב3800
סתם לידיעה על תסמכו על חנות מה שממליצים ולאו דוקא במוצרי חשמל כי כל חנות יש לה את היבואנים או המוצרים שהם יותר מרויחים עליהם או שקבלו אותם במחיר יותר זול מאחרים
לרוב מי שרלונטי לשאול זה טכנאים וגם הם צריך לבדוק אם אין להם הסכם עם איזה חנות או חברה שהם מוכרים/ממליצים על המוצר ומקבלים עמלה
כי אם התורה אומרת שעל דיין שקיבל כסף או שנוגע בדבר אי אפשר לסמוך אפילו שהוא גדול הדור
אז ודאי על מוכר שיש לו אינטרסים גם עם הוא הבן אדם הכי ישיר בעולם
נ.ב לא שיובן מדברי שכולם שקרנים וגנבים
אלא שלא לסמוך בעיניים עצומות

• הוסף לסימניות
בקרן בני ישיבות הלופרה ב3800
סתם לידיעה על תסמכו על חנות מה שממליצים ולאו דוקא במוצרי חשמל כי כל חנות יש לה את היבואנים או המוצרים שהם יותר מרויחים עליהם או שקבלו אותם במחיר יותר זול מאחרים
לרוב מי שרלונטי לשאול זה טכנאים וגם הם צריך לבדוק אם אין להם הסכם עם איזה חנות או חברה שהם מוכרים/ממליצים על המוצר ומקבלים עמלה
כי אם התורה אומרת שעל דיין שקיבל כסף או שנוגע בדבר אי אפשר לסמוך אפילו שהוא גדול הדור
אז ודאי על מוכר שיש לו אינטרסים גם עם הוא הבן אדם הכי ישיר בעולם
נ.ב לא שיובן מדברי שכולם שקרנים וגנבים
אלא שלא לסמוך בעיניים עצומות
אתה מכיר את התנור הנ"ל?

• הוסף לסימניות
אתה מכיר את התנור הנ"ל?
שמעתי הרבה דיס המלצות על הלופרה הנ"ל. לפעמים זול עולה ביוקר.
כמו שזה נראה את צריכה דו תאי משולב ואין הרבה מותגים שמייצרים את הנ"ל.
המותגים האיכותיים ביותר בתחום הם לופרה (הדגמים היקרים) או דלונגי. בקו וסאוטר פחות טובים.
גם לדלונגי יש חסרונות אבל במכלול שיקולי התקציב והאיכות בחרנו בו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה החסרונות?
בדגם שלי כיסוי הזכוכית שלא מחובר טוב והמסילות שבנויות בצורה שקצת מקשה על הכנסת התבניות.
לטווח הארוך הבנתי שהבורר נוטה להתקלקל מהר.
התנורים חזקים מאד וגם הלהבות. בפרט בהשוואה לקינג שהיה לי במשך עשור.

• הוסף לסימניות
@shira bira מה הם הדגמים של הלופרה שהם טובים?
אני כבר לא זוכרת ולא טרחתי לבדוק יותר מדי כי הם היו מעבר לתקציב שהיה ברשותי.
אני בחרתי את הטוב ביותר בהתחשב בתקציב שלי וכפי שציינתי אין מבחר גדול מדי.

• הוסף לסימניות
יש לי לופרה.. לא הייתי ממליצה... התנור התחתון שבק חיים די מייד .... הכיריים קשים לניקוי..

• הוסף לסימניות
איך ה"בקו"( BEKO)? יש למשהו המלצות עליו?
מה עדיף בקו או אלקטרלוקס?

• הוסף לסימניות
לי יש את הבקו ואני ממש מרוצה
יש לי עוד כמה במשפחה שגם יש להם ומאד מרוצים
גם המוכר בחנות המליץ לי מנסיון אישי שלו

• הוסף לסימניות
בדגם שלי כיסוי הזכוכית שלא מחובר טוב והמסילות שבנויות בצורה שקצת מקשה על הכנסת התבניות.
לטווח הארוך הבנתי שהבורר נוטה להתקלקל מהר.
התנורים חזקים מאד וגם הלהבות. בפרט בהשוואה לקינג שהיה לי במשך עשור.
שירה, יודעת להגיד מה הדגם של הדלונגי שלך?
ובאיזה דגם (אם בכלל) אין את המגרעות שציינת?

• הוסף לסימניות
מצאתי את הפוסט הישן הזה. מחפשת עכשיו תנור דו-תאי. האם יש למישהו המלצה עכשיו?

• הוסף לסימניות
מצאתי את הפוסט הישן הזה. מחפשת עכשיו תנור דו-תאי. האם יש למישהו המלצה עכשיו?
רק לא דלונגי. זה מה שיש לי לומר לך
קניתי בלא מעט כסף והוא נחלש ממש מהר, התבניות מחומר שתופס לכלוך במהירות שלא תיאמן ומכסה הזכוכית היה מחובר בצורה חלשה מאד.

• הוסף לסימניות
תודה. איזה דגם יש לך של דלונגי? זה מה שהמליצו לי בחנות.
האם יש למישהי המלצה על חברה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה