המלצה על אדריכלית ומעצבת פנים "ניקול"

• הוסף לסימניות
חפשתי בפרוג מעצבת פנים, ופניתי ל"ניק ניקול" לעבודה מסוימת באדריכלית, אני מרגיש חובה נעימה, מעל במה זו להודות לה על העזרה שנתנה לי, היא עמדה לעזרתי, וכאשר שאלתי על תשלום, היא לא רצתה אפילו לקחת תשלום, מצאתי אדריכלית מסורה עם לב של זהב, ועבודה מצוינת
תודה תודה חן חן

• הוסף לסימניות
באיזה איזור / עיר?

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות :rolleyes:

לשאלת רבים, אענה: אני ממודיעין עילית, מקבלת עבודות תכנון באזור הקרוב (ירושלים, בני ברק וכד').
מאחורי ניסיון של 11 שנים בתכנון הרחבות דיור, שיפוצים פנימיים, חלוקת דירות קיימות, עליות גג וכו'
וכעת מתמחה גם בתכנון לאנשים עם מוגבלות
כולל אישורי נגישות לרשויות (למשל לרישיון עסק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1259811:
תודה על המחמאות :rolleyes:

לשאלת רבים, אענה: אני ממודיעין עילית, מקבלת עבודות תכנון באזור הקרוב (ירושלים, בני ברק וכד').
מאחורי ניסיון של 11 שנים בתכנון הרחבות דיור, שיפוצים פנימיים, חלוקת דירות קיימות, עליות גג וכו'
וכעת מתמחה גם בתכנון לאנשים עם מוגבלות
כולל אישורי נגישות לרשויות (למשל לרישיון עסק)
למה סמיילי כל כך מעצבן?:D

• הוסף לסימניות
:p
חחחחח הייתי משתשמש עם זה לפחות
אוקיי שטויות, העיקר שיצא משהו מההודעה, והיה זה שכרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה