שאלה המלצה על אדריכלית תותחית!

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על אדריכלית לתוספת בניה של 2 חדרים + תכנון הבית מחדש עם התמחות בתכנון חללים קטנים
הדרישות שלי הן:
ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא
תכנון וארגון
תקתוק ועמידה בזמנים
ניסיון מוכח של עבודות והמלצות
אשמח לקבל שמות ומספרים
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הרגע סיימתי לכתוב המלצה באשכול המקביל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי למעלה מ 8 שנות ניסיון בתחום מיחידות ועד פרויקטים של מאות דירות
מצורף הדמיות מפרויקטים שתכננתי
אפשר גם ליצור קשר לקבלת המלצות - 0504109404

tzipialfa@​

קבצים מצורפים

• הראה רמת גן.png
    הראה רמת גן.png
    1.1 MB · צפיות: 40
  • מגן.jpg
    מגן.jpg
    KB 117.9 · צפיות: 38
  • קראוזה.jpg
    קראוזה.jpg
    KB 152 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצה על אדריכלית לתוספת בניה של 2 חדרים + תכנון הבית מחדש עם התמחות בתכנון חללים קטנים
הדרישות שלי הן:
ראש יצירתי וחשיבה מחוץ לקופסא
תכנון וארגון
תקתוק ועמידה בזמנים
ניסיון מוכח של עבודות והמלצות
אשמח לקבל שמות ומספרים
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
טובה גליק!! מספר אחת!! היא אלופה פרקטית בטירוף!!!! עם פתרונות יצירתיים תמצא לך מקום לכל דבר היה כיף לעבוד איתה הכל תקתק היא שמה לב לכל פרט
ממליצה בחם!!!

• הוסף לסימניות
אני אדריכלית ממודיעין עילית,
עם המלצות רבות.
את יכולה ליצור איתי קשר במייל 67ELI7אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
הילה חזן, אלופה, היא עשתה לקרובים שלי תוכניות עיצוב פנים והם היו מרוצים עד השמיים
שמעתי שיש לה המון נסיון בתחום
פלאפון שלה 0556700672

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה