דרוש מידע המלצה על בית דפוס מקצועי וטוב בירושלים. לא יקר..

• הוסף לסימניות
מחפשת "בית דפוס" טוב ואיכותי
זריז בעבודתו ועושה את כל סוגי העבודות
אמין ולא יקר.
אשמח להמלצות!

• הוסף לסימניות
"המשרד שלנו" (שם העסק)
אני מדפיסה שם כל הזמן ומאוד מרוצה
הם נותנים לי מחיר מאוד טוב
והאיכות של ההדפסה וצבעים יותר מבתי דפוס גדולים שהייתי מדפיסה אצלם.
מצורף באנר שלהם עם פרטי התקשרות:
1755790791419.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פרינט גוט
02-5717878

מניסיון, הכי איכותי, אמין, וזול משמעותית.

• הוסף לסימניות
האמת שהגעתי בסוף לגרפוס פרינט ברחוב בן יהודה 33
ומי שטיפל בעבודות שלי היה הסוכן אריאל
פעם ראשונה (!) שנהנתי כל כך משירות, עבודה מקצועית ומחיר!!!
הכל היה מהיר ומדויק.
הוא גם היה זמין במייל לגמרי וקבלתי שירות סופר מעולה.

• הוסף לסימניות
האמת שהגעתי בסוף לגרפוס פרינט ברחוב בן יהודה 33
ומי שטיפל בעבודות שלי היה הסוכן אריאל
פעם ראשונה (!) שנהנתי כל כך משירות, עבודה מקצועית ומחיר!!!
הכל היה מהיר ומדויק.
הוא גם היה זמין במייל לגמרי וקבלתי שירות סופר מעולה.
אז בסוף לא לקחת אף אחת מההצעות שהציעו פה בפורום:(
(n)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה