- הוסף לסימניות
את יכולה לפרט ממה נהנית ממנה?אילת אבא שאול - 052-7173342
מהממת!!!
את יכולה לפרט ממה נהנית ממנה?אילת אבא שאול - 052-7173342
מהממת!!!
רחי גבירץ מביתר מקצועית עם הרבה ניסיון ויחס מדהים!!!!
גם אני שמעתי המלצות חמות על רוחי גבירץ
אני ילדתי עם מילכה בוימל (מקדושת לוי)
ממליצה בחום!! עזרה לי ממש!!! 053-3136254
רלוונטירוחי גבירץ 0504146442
תומכת מהממת ורגישה. לא נבהלת ממצבי חירום.
יצאתי מרוצה וואו
רלוונטי
איך היא בלידה טבעית?רוחי גבירץ 0504146442
תומכת מהממת ורגישה. לא נבהלת ממצבי חירום.
יצאתי מרוצה וואו
אשמח גם מידע רלוונטי עליהמתנצלת שלא כתבתי פרטי התקשרות עימה.
הטלפון של ציפי בורשטיין הוא 0527122043
גם עליהאסתי איזראל - אנושית ומקצועית מאוד! 0533114600
ממליצה בחום!
מביתר?בת שבע כהן מיילדת בשער צדק שעושה גם ליווי לידה
מירושליםמביתר?
טבעית?
עדיף לי מביתרמירושלים
גם טבעי
מהממת ותומכת בטבעיאיך היא בלידה טבעית?
מניסיון אישי, הייתי מרוצה מאוד!גם עליה
אשמח רק מניסיון איתם
גם אני מצתרפת להמלצה חמה על אסתי אלופה אנושית ואין לי מילה להוסיף פשוט מושלם!!!!אסתי איזראל - אנושית ומקצועית מאוד! 0533114600
ממליצה בחום!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //