המלצה על דלתות פנים

• הוסף לסימניות
בטוח?
לי נאמר פולימר
דלת שמחיר קטלוג שלה 2250 שח
Screenshot_2023-09-03-19-53-35-783_com.miui.gallery.jpg

כתוב במפורש פרומיקה

• הוסף לסימניות
אלו דלתות פורמייקה חורצים בפורמייקה דוגמא כשמעל יש צבע בתנור.
דלתות מצויינות.
אל תצפו לאיטום מלא לרעשים,בשום יצרן..

• הוסף לסימניות
אלו דלתות פורמייקה חורצים בפורמייקה דוגמא כשמעל יש צבע בתנור.
דלתות מצויינות.
אל תצפו לאיטום מלא לרעשים,בשום יצרן..
השאלה אם שווה להשקיע ולהוסיף 1,100 שח לכל דלת בשביל ציפוי פורמייקה
או לקחת את הסטנדרט שהקבלן מביא -ציפוי למינציה

מבחינת איטם רעשים נאמר לי שזה זהה (רק שבדלת המשודרגת ניתן לשדרג לאיטום גבוה יותר)

• הוסף לסימניות

מבחינת איטם רעשים נאמר לי שזה זהה (רק שבדלת המשודרגת ניתן לשדרג לאיטום גבוה יותר)
מברור שלי הלמנציה שלהם ממש לא איכותית

• הוסף לסימניות

למינציה היא ציפוי ניילון/נייר דק.
הוא גם לא עמיד למים,ולכן לא יצאים לחדרים יבשים או לבתים בהם שוטפים את הרצפה עם הרבה מים.
אם גרים בבית זוג מבוגר,שיודע לשמור,זה עשוי להשמר טוב.
במיוחד בחדרים עם פרקט/שטיח
בבתים דינמיים יותר נראה לי ששווה להשקיע למרות שזו הוצאה גדולה ממש.(ייתכן ויש דלתות פורמייקה בלי צבע בתנור שהן זולות במאות שקלים לדלת).
יש דלתות במילוי פלקסבורד.
ייתכן ובדלתות קבלנים מותקן מילוי פשוט יותר(כוורת קרטון)

• הוסף לסימניות
זה מה שהם כותבים על הסדרה הזו:
וכאמור אני מניח שאצל היצרנים הגדולים הנוספים הדלתות במפרט דומה מאד.שווה לבדוק מה המחיר הטוב ביותר בכל רגע,ולראות האם יש הנחות באחת החברות לעובדי עירייה/מורים/חבר וכדו' במידה ויש לכם
1000194187.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה