המלצה על השכרת מקרנים- דחוף

• הוסף לסימניות
דרוש לי מקרן מהסוג הישן (שמתחבר למחשב) להשכרה ליום-יומיים. יש לכם על מי להמליץ?

אפשרי בבני ברק או באלעד.

תודה!!

• הוסף לסימניות
יש את מצלול באשדוד.
אם יש להם אני נמצאת בשבת באשדוד ואוכל להביא לך לב"ב במוצש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1289784:
יש את מצלול באשדוד.
אם יש להם אני נמצאת בשבת באשדוד ואוכל להביא לך לב"ב במוצש.

רחוק מידי...

מפחיד לקחת אחריות על כזה מרחק.

משהו מכיר משהו קרוב יותר?

• הוסף לסימניות
יש השכרות בב"ב. תפתחי ספר טלפונים.
כנ"ל באלעד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1290023:
יש השכרות בב"ב. תפתחי ספר טלפונים.
כנ"ל באלעד.

יש, בטח שיש... מחפשת המלצות ומחירים ממי שהתנסה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את קול ברמה, ואת שרעבי, לא ממליץ על שניהם, קול ברמה, רוב הציוד שלהם פגום ובעייתי, ואת יכולה להסתבך איתם יגידו לך שאת שברת ועוד יחייבו אותך על שכיורת על מוצר שלא עבד... שרעבי, את יכולה לקבוע אתו ושתגיעי הוא בכלל לא יהיה ולא יענה לך, לכי תרדפי אחריו בשעת אמת... אני ממליץ על נפתלי אייזנברג מקרית ספר, (057-3127252) אדם זהב אם רצון לעזור, ומאוד אחראי, יש לו מקרנים של דל עם חיבור למחשב, DVD ועוד, עם נורה 3700 לומנס, שזה מתאים גם לחדר מואר!!! זה מקרן מאוד חזק ביחס לשוק (בטח ביחס למה שמציעים בבני ברק) את תוכלי לקבל ממנו מחיר טוב, לדעתי הוא בבני ברק השבוע כך שהוא יוכל להקפיץ לך את זה, אם את רוצה אני יכול ביום א להקפיץ לך ממנו לבני ברק

• הוסף לסימניות
עבדתי עם שרעבי כמה פעמים, והוא מאד מאד אמין!
הוא גם נתן לי מחיר ממש נמוך.

• הוסף לסימניות
יש את אלתר, אין לי פה את המספר שלו, אבל המקרנים שלו טובים מאוד מניסיון

• הוסף לסימניות
שרעבי, לא משחק עם ציוד, יש לו ציוד סביר, ואם מתלוננים על כבל תקול, הוא לא מקל ראש הוא בודק את התלונה ולא משכיר את זה שוב כדי לבדוק אם יהיה עוד תלונות... בקטע הזה הוא באמת בסדר, הבעיה היא מצד להשיג אותו בשביל לקחת ציוד, זה לפעמים יכול להיות סיוט כשאתם ממהרים לאירוע. אחרי פעמיים, אני כבר לא חוזר אליו!

• הוסף לסימניות
מה המחירים להשכרה ליום אחד
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
המחיר משתנה אם את רוצה עם מסך או בלי מסך, (מסך הקרנה) בלי מסך זה נע ב100 ל 700 תלוי בטיב המקרן ומצבו. מקרן איכותי אמור להיות 300 ש"ח ומעלה, מסך הקרנה אמור לעלות 100 ש"ח ומעלה, שימי לב!!! תבדקי את המסך לפני שאת לוקחת, רוב המשכירים יש להם מסכים עם חצובות צולעות, שנותות ליפול, תבדקי שזה לא ידפוק לך את כל האירוע!!! אל תסתמכי על זה חדש, רק אתמול תיקנתי וכו', תפתחי אותו לגמרי ותראי שהוא יציב!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1291031:
המחיר משתנה אם את רוצה עם מסך או בלי מסך, (מסך הקרנה) בלי מסך זה נע ב100 ל 700 תלוי בטיב המקרן ומצבו. מקרן איכותי אמור להיות 300 ש"ח ומעלה, מסך הקרנה אמור לעלות 100 ש"ח ומעלה, שימי לב!!! תבדקי את המסך לפני שאת לוקחת, רוב המשכירים יש להם מסכים עם חצובות צולעות, שנותות ליפול, תבדקי שזה לא ידפוק לך את כל האירוע!!! אל תסתמכי על זה חדש, רק אתמול תיקנתי וכו', תפתחי אותו לגמרי ותראי שהוא יציב!!!

היי, המספר שנתת לא פעיל!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1291879:
תוכל/י לכוון אותי אליה?

מקרן החל מ-70 ש"ח
(אצלי בפרסומת כתוב - סניף בית שמש- 0527-142424)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אלטר מחשבים

אנחנו השכרנו מהם, והיה מעולה.
1700-50-55-60

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה